Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (26)

plagát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Velmi dobre spracovana miniseria a nie len pre milovnikov sachu. Chernobyl ma v The Queen’s Gambit viac nez schopneho konkurenta.

plagát

Černobyl (2019) (seriál) 

Geniálne!

plagát

Faktótum (2005) 

Život jedného úspešného tragéda v jeho neúspešných začiatkoch. Obdobia kedy napísal jedny z najlepších vecí. Film je spracovaná kniha aj keď sa z pohľadu chronologie trošku líši. Dillon ako Hank Chinaski dobre zahraný i keď v porovnaní s Rourkeom priemer. Lili Taylor výborná. Film určený skôr pre fanúšikov Bukowskeho diela.

plagát

The Beatles - roky na turné (2016) 

O Beatles a Beatlemanii sa toho povedalo, napisalo a natocilo vela. Howardovi treba uznat ze vytiahol par materialov, ktore neboli zverejne, ale co robi tento film skvely je kvalita koncertnych video/audio zaznamov. Ako celok to posobi chronologicky ucelene a zachytava nic viac (az na uvod do Sgt. Pepper's ery) a nic menej ako nesie aj podtitul filmu "The Touring Years".

plagát

Hektorova cesta aneb hledání štěstí (2014) 

Trosku ako Walter Mitty..prva polivica bola fajn, neskor sa stracal drajf a nakoniec vsetko dopadlo tak ako som ocakaval. Ale ako nedelna poobedna oddychovka je to pozeratelne

plagát

James Bond: Quantum of Solace (2008) 

ja si nemozem pomoct, ale tu nie je skoro cas rozdychat zaber..na mna az moc poprestrihovane..pripadalo mi to ako na kolotoci (nenavidim kolotoce)..a dobru polhodinu som si musel na to zvykat..nehovoriac o akcnych scenach..tie tri su za Craiga a Mr. Whitea a Mrs.Keys..

plagát

Med v hlavě (2014) 

Film kvalitne natoceny, vyborne zahrany a hlavne nenudil. Scenar vytvoril atmosferu pobavenia (curanie do chladnicky, rozhovor s doktorom,..) ale aj zamyslenia sa - hlavne v zavere..

plagát

Houdini (2014) (TV film) 

Pekna praca s kamerou, strih, rezia no najmä Brody urobili z tohto filmu pre mna "nude nedajuc sancu" zazitok..

plagát

Pavučina snov (2003) 

Tak dalsi spackany Kingov roman..film sa ako tak pomerne drzi v prvej tretine..ale co nasleduje potom je ciste zlo..ani nebudem pokracovat pretoze mam na mysli len po A) keby sa film rozdelil aspon na dve casti to by prinieslo rozvoj charakterov a vztahov medzi postavami a ako taku mrazivu atmosferu kniznej predlohy; mozno iny casting a po B) vlnu vulgarizmov a nikomu by to nic neprinieslo..

plagát

Lennon or McCartney (2014) 

normalne netusim ako sa mam staviat k tomuto pocinu..no musim uznat ze pokladat 10 rokov tu istu otazku 550 umelcom (nie kazdy z opytanych je podla mna umelec) chcelo velky pohar trpezlivosti..nastastie bolo tu par vtipnych reakcii, na ktorych som sa bavil, ale najvtipnejsie mi na tom vsetkom prislo to, ze otazka znie: Lennon or McCartney? a v pozadi hra While My Guitar Gently Weeps co je Harrisonova vec...