Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (72)

plagát

Železné srdce (2014) 

Celkom nechápem také rozporuplné reakcie a nízke hodnotenia. Možno mám skreslený úsudok kvôli slabosti na vojnové filmy (a príbehy ako také), ale Fury je určite jeden z tých lepších, čo sa v poslednej dobe objavili - surový, špinavý, realistický (okej, o tomto sa, našťastie, nemôžem hádať) a ani tá hrdinskosť na záver mi nevadila. Veď predsa potrebujeme v živote aj takéto postavy. MVP za mňa Loganovi Lermanovi, chalan ma baví v každom svojom filme a keby neviem, že to bolo inak, povedala by som, že Norman bol napísaný jemu na mieru, zakaždým, keď bol v zábere, nemohla som z neho odtrhnúť oči. V tesnom závese za ním ma veľmi prekvapil Shia LaBeouf (a dostal by ma aj bez vytrhnutého zubu).

plagát

Darca (2014) 

Zaujímavá myšlienka, klasicky super Jeff Bridges, akurát ten záver mi prišiel zbúchaný na kolene. Za prvú hodinu by som dala o hviezdičku viac, ale potom to už bola len znôška záberov, z ktorých ma rozbolela hlava.

plagát

Never Mind the Buzzcocks (1996) (relácia) 

Pre mňa zostanú najlepšie diely so Simonom Amstellom (a 22. druhá séria so striedajúcim sa tímovým kapitánom bola tiež dobrá kombinácia), ale medzi niektorými neskoršími sériami sa tiež nájdu dobré časti (guest host Richard Ayoade, Josh Groban, Frankie Boyle, aj Jack Dee a Jack Whitehall celkom ušli).

plagát

Silicon Valley (2014) (seriál) 

Silicon Valley má síce pomalší priebeh, ale akýmsi zvláštnym spôsobom to na mňa funguje. Vtipov nie je prehnané množstvo, a keď sa objavia, sú v správnej chvíli na správnom mieste. Richarda si nejde nezamilovať a svojím spôsobom si človek obľúbi aj ostatných (môj favorit je Jared). V tomto prípade naozaj platí menej je niekedy viac a som na vážkach dať päť hviezdičiek, počkám si však na druhú sériu. Edit: Po druhej sérii zvyšujem na päť.

plagát

Hry o život: Drozdajka 1 (2014) 

Nepatrím k fanúšikom týchto kníh, filmy tejto série pozerám zo zvedavosti, ale aj keď som od toho neočakávala veľký umelecký zážitok, pri tomto filme som mala pocit, že tvorcovia naťahujú trpezlivosť divákov za hranice znesiteľnosti. Dúfam, že sa niekto v Hollywoode konečne zobudí a zastaví módu rozdeľovať posledné diely knižných sérií na dve časti, pretože toto bolo jedno veľké nudné utrpenie!

plagát

Fanfan tulipán (1952) 

Zábavná, dobrodružná a odľahčená francúzska klasika. Krásne, škoda, že takýchto filmov sa už veľa netočí.

plagát

Osud Ríma (2011) (seriál) 

Zaujímavé rekonštrukcie, pozitívum vidím v použití latinčiny pri dialógu postáv, dokument síce neprinesie nové informácie, ale pomôže pri predstavivosti vtedajších udalostí.

plagát

Baby na ťahu (2012) odpad!

Absolútne zbytočný film, ani poriadna komédia, človek sa ani raz nezasmeje, ani dráma, všetky postavy mi boli nesympatické a celkom otravné, riešiace si svoje problémy fetom, z čoho sa tiež vedia z hodiny na hodinu dostať, dialógy a reči, z ktorých mi bolo úzko, celé zle.