Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tri najlepšie kamarátky - karieristka a single tridsiatnička Regan (Kirsten Dunstová), fajčiarka Gena (Lizzy Caplanová) a party-girl Katie (Isla Fischerová)  - sú totálne pobúrené, keď zistia, že ich kamarátka Becky (Rebel Wilsonová), ktorá je síce milá ale trpí nadváhou a vždy bola terčom posmechu, sa bude vydávať ako prvá z partie. Gena a Katie sú ešte stále nezadané a Regan sa snaží prinútiť svojho priateľa, s ktorým chodí už štyri roky, aby ju konečne požiadal o ruku. Becky svoje kamarátky požiada, aby jej šli na svadbe za družičky. Rozmarné a nezodpovedné dievčatá, samozrejme, súhlasia, no svojej úlohy sa zhostia po svojom a rozlúčka zo slobodou sa im akosi vymkne spod kontroly vďaka kokaínu. Gena sa chce vrátiť k svojmu bývalému priateľovi, ktorý však už flirtuje s niekým iným, Katie sa zasa pokúša dať dokopy s bývalým spolužiakom – dílerom marihuany. A to rozhodne nie je všetko. Beckin najkrajší deň života sa ešte len blíži a zdá sa, že bude totálnou katastrofou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (187)

D.Sleeper 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát mi to nedá a porovnám dva filmy různých kategorií. "Božské splašky" Nedotknutelné a tuto ani komedii ani drama, která o sobě alespoň netvrdí s podbízivým tónem, že je "božská". Oproti "Nedotknutelným" sice méně vyvážené, co do postav a interakce. Ale osobně zábavnější, přirozenější a možná i kreativnější snímek (ano, i přes tu spoustu hluchých míst) ... :) ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

"Vysrat se na všechny!" Isla Fisher mě hrozně bavila v Nesvatbových a jsem rád, že si tu roztomilou ztřeštěnost z toho filmu dokázala udržet i pro další roli. Díky obsazení ústřední trojice (Caplan s Fisher zabíjí, Dunst překvapivě dává dospělou roli - a i na záchodcích jí to jde) vcelku slušná podívaná. Mužské role nevýrazné, ale to je v podobných filmech norma, tohle je holčičí jízda. ()

Reklama

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Hodně chudý příbuzný Bridesmaids, který je po většinou bez vtipu. Ženská verze Pařby ve Vegas? To jedině pokud to Vegas je univerzitní škola, kde největší přečin je někomu nablinkat na oblečení. Hvězdy jen za celkem sympatické trio hrdinek. Hodnocení OST: Jen za Proclaimers dávám 7/10 ()

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Nebýt Lizzy Kaplan a praštěné ( ale úžasné ) Isly Fisher, nebylo by tu skoro nic vtipného. Kirsten Dunst nejen vypadá jako zmoklá přestárlá slepice, ona i tak hraje. Zápletka je dost chatrná a ta tlustá nevěsta byl vysloveně hnus. Variace na komedie o pánské rozlučce se svobodou se nevydařila, a to navzdory hereckému obsazení, které vypadalo slibně. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Samý koks, fet a fajčenie vtákov, wtf. Niektoré herečky sa zhadzujú jak najväčšie špiny, aby urobili komédiu vraj pre ženy, ale so scenárom pre najúchylnejších chlapov. Hlavne v zostave Fisher, Dunst a Caplan tomu vôbec nerozumiem, tie si roly celkom môžu vybrať. Odporná tlustoprdka Wilson samozrejme nemá na výber, tá by hrala aj vo fekál porne. Priznávam, že som na ňu extrémne alergický. Každopádne takéto filmy sú dobré na to, aby sme videli, kam dospela emancipácia žien. Namiesto rovnosti dosiahli stratu dôstojnosti. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (5)

  • Rebel Wilson sa najprv vo filme objaviť nemala. Do role Becky bola pôvodne obsadená Casey Wilson (nie sú v príbuzenskom vzťahu). (Crybaby)

Súvisiace novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (viac)

Reklama

Reklama