Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor

Zaujímavosti k filmom (33)

Sám doma

Sám doma (1990)

Keď poslíček vezie na začiatku filmu pizzu, tak vidno zlé odrazy svetiel mimo vozovky. Spôsobené to je zlým uhlom snímania kamery.

Šimon a Matúš idú na riviéru

Šimon a Matúš idú na riviéru (1975)

Ked Matúš pri hre so zbraňou 1x vystrelí na Šimona a trafí koleso, tak v prestrihu vidno, ako boli prestrelene 2 pneumatiky kamióna, i keď je to nemožné, lebo vystrelil iba 1x.

Pán prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa

Pán prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa (2001)

V scéne na konci filmu, keď beží Aragorn ku šípmi postrelenému Boromirovi, tak sa dvaja mŕtvi orcovia trochu nadvihnú a jeden sa pozerá smerom k Boromirovi.

Psanec Josey Wales

Psanec Josey Wales (1976)

Keď Josey zastreli Abe v 40. minúte filmu, tak ho opľuje tabakom, kde Abe má oči zatvorené a v prestrihu ďalšej scény má Abe oči otvorené.

Santa Claus

Santa Claus (1994)

Scott Calvin po tom, čo si oblečie kostým, dá v druhom dome dievčatku bábiku Annabelle - skutočnú bábiku, ktorá bola predlohou hororu Annabelle.

Ant-Man

Ant-Man (2015)

Hank (Michael Douglas) bol postrelený do ľavej časti tela (do srdca), avšak v nasledujúcich scénach má krv a postrelenie v časti pravej (do pľúca).

Pád Tretej ríše

Pád Tretej ríše (2004)

Po premiére sa Bruno Ganz vyjadril, že rolu Hitlera nechcel spočiatku vôbec prijať. Jeho názor zmenil film Der letzte Akt (1955) a herecký výkon Albina Skody (Adolf Hitler), ktorý ho presvedčil, že rola Hitlera by sa dala zahrať s určitou hĺbkou.

James Bond: Moonraker

James Bond: Moonraker (1979)

Keď Bond (Roger Moore) prehadzuje reťaz na lano lanovky, tak reťaz dáva na opačnú stranu, teda keď lano stúpa dohora odkiaľ lanovka vyrazila - z kopca. V ďalšej scéne už visia na reťazi a smerujú správne dole, odkiaľ lanovka vyráža na kopec.

James Bond: Moonraker

James Bond: Moonraker (1979)

V scéne na konci filmu, keď umiestňujú jed v guli do vesmíru, je vidno lano ako ho vyťahuje von z raketoplánu.

Rain Man

Rain Man (1988)

Keď lekár kladie Raymondovi (Dustin Hoffman) otázky z matematiky, objaví sa za nim modré auto a vzápätí zmizne.

Rain Man

Rain Man (1988)

V čase 1:08:35 jazdia bratia s autom v ľavom pruhu vozovky, v USA sa jazdi po pravej strane vozovky.

Pasažieri

Pasažieri (2016)

Pri prvých spoločných raňajkách, ako sedia, tak vidno v pozadí za Aurorou (Jennifer Lawrence) na sekundu postavu, pričom prebudení sú len dvaja ľudia.

Nezvratný osud 4

Nezvratný osud 4 (2009)

Podobná udalosť s automobilovou nehodou sa stala 11. júna 1955. Došlo k veľkej havárii počas 24hodinových motoristických pretekov v Le Mans na okruhu Circuit de la Sarthe vo francúzskom Le Mans. Do davu vleteli veľké kúsky trosiek, ktoré zabili 82 divákov a francúzskeho pilota Pierra Bouillina a zranili takmer 180 ďalších.

Reklama