Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (26)

plagát

Jonathan Creek (1997) (seriál) 

Podľa môjho názoru vysoko nedocenený seriál. Brilantné zápletky, svieža ústredná dvojica, anglický humor a občas trošku hororovej atmosféry. Jednoducho skvelé a odporúčam všetkými desiatimi.

plagát

Mrtvá a živá (1940) 

Ubrať stopáži filmu tak polhodinu a bolo by to za 5hviezdičiek.

plagát

Šťastný Nový rok (2011) 

veľmi ale veľmi nepodarená kópia Lásky nebeskej. Plytké ( a to ja fakt nemám veľké nároky) a nedotiahnuté dejové línie (úlohu de Nira som nepochopila, keby tam nebol, nič sa nestane).

plagát

James Bond: Skyfall (2012) 

oddnes moja najobľúbenejšia bondovka, akčné, ale nie naturálne, vtipné, ale nie trápne.

plagát

Vec (2011) 

Film sa vám môže páčiť alebo ani nemusí. Záleží, čo očakávate. Ak čakáte podobnú atmosféru ako v pôvodnej verzii z r. 1982, napätie a strach vystupňovaný do dokonalosti, kde viac len tušíte ako naozaj viete, budete sklamaní. Ak sa tešíte na klasickú vyvražďovačku, kde sa príšera vyzerajúca ako hybrid pavúka a medúzy pretŕča každé dve minúty, budete nadšení.

plagát

Vtedy v Amerike (1984) 

Napriek 4 hviezdičkám je to pre mňa film z kategórie: "som rada, že som ho videla, ale druhýkrát nemusím".

plagát

Vrchní, prchni! (1980) 

Tá piata hviezdička za ústrednú pieseň Svěrák/Uhlíř: "Severní vítr":)

plagát

Pozemšťan (2007) 

Podľa obsahu som sa na film veľmi tešila, ale bola som sklamaná. Asi som bola premotivovaná, ale čakala som niečo viac. Dej sa zminimalizoval na prerozprávanie všeobecne známych faktov, aké nájdete v každej učebnici. Čakala som, že to pôjde viac do hlbky a ono to zostalo na povrchu. Čo je obrovská škoda, lebo ten námet mal skvelý potenciál. Taký Svet podľa Prota je oveľa lepší film, podľa môjho názoru.

plagát

Muži, ktorí nenávidia ženy (2009) 

Dobrý film, pre mňa s takým oldies detektívnym nádychom, ale na môj vkus príliš naturálny v istých momentoch.

plagát

Sociálna sieť (2010) 

Dobrý film, pri ktorom sa nenudíte aj napriek dlhšej stopáži. Napriek tomu si myslím, že je trošku preceňovaný, keby Fincher rozprával príbeh o vzniku kolesa, taký masový záujem by nevyvolal. A v porovnaní s takým Klubom bitkárov mi to vychádza ako lepší priemer.