Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (14)

plagát

V tieni (2012) 

Vysoko nadhodnotený film, tri hviezdy. Skvelý Ivan Trojan a Sebastian Koch, skvelá kamera a atmosféra. Konanie hlavnej postavy je ale málo uveriteľné a už samotná existencia takéhoto kapitána Zboru národnej bezpečnosti v roku 1953 vylúčená. Vo finále, keď mal prísť vrchol zážitku z filmu, som preto takmer zaspal. Lebo som hlavnej postave a scenáristovi nič neuveril. Škoda, malo to na viac.

plagát

Kyklop (2008) (TV film) odpad!

Ak by bolo v hodnotení slovo odpad odstupňované, dám ten najnižší stupeň odpadu.

plagát

Búrlivé víno (1976) odpad!

Je smutné koľko skvelých hercov sa zapredalo tomuto normalizačnému hnusu. Mohol to byť pekný film o krásnom kraji. Ale nie je, lebo do toho Vorlíček s Macourkom napchali politiku a to tak, že všetci prívrženci reformného dubčekovského tábora spoločnosti sú agresívni chuligáni, bezcharakterní oportunisti a nemorálni zlodeji, ktorí idú "rozvracet družstvo". A proti nim stoja tí, ktorí vítali vojská Varšavskej zmluvy a sú tí dobrí, ako predseda Janák.

plagát

Útěk ze seriálu (1989) (TV film) 

Nárožný tradične dobrý, Heřmánek tradične dobrý, inak nuda, vtipné to nie je ani omylom.

plagát

Producenti (1967) 

How could this happen? I was so careful. I picked the wrong play, the wrong director, the wrong cast. Where did I go right? :-) Vynikajúce dielko. Pri castingu na spievajúceho Hitlera som musel vypnúť DVD na pár minút, aby som sa ukľudnil, tak som sa smial.

plagát

Sejmout zabijáka (2011) 

Veľmi kvalitné kino, konečne som po dlhom čase pri pozeraní filmu nenadával. Takmer ako Scorsese alebo Brian de Palma. Dobre vybratí herci, dobrý Stevenson (ten ma zaujal už ako legionár Titus Pullo v HBO seriáli Rome). Inak jedna perlička, Shondor Birns, ktorého hrá Christopher Walken, sa narodil ako Alexander Birnstein v roku 1907 v obci Lemešany, dnes okres Prešov. Do rodiny pomaďarčených Židov. V Amerike si meno zmenil na Birns. Shondor je anglický prepis maďarskej verzie mena Alexander - Sándor.

plagát

Kořist (2009) odpad!

Kravina na kvadrát, výplod šílence, debilní paskvil !!!!

plagát

Blázni, vodníci a podvodníci (1980) odpad!

Po celý čas som si v duchu opakoval : "Čo má toto preboha byť?". Desné, hrôza, trapas......uvažoval som že dám jednu hviezdu za majstrov ako pán Kemr, Jirka Hrzán (zo súcitu a úcty) a iní ale nemôžem, nemôžem.......

plagát

Lake Mungo (2008) 

Tri hviezdičky. Hoci film je veľmi komorne poňatý a žiadne ľakačky v ňom nečakajte. Ide o typ "kvázidokumentu", ktoré už ale, ako už viacerí napísali, začínajú byť obohratým nápadom. Napriek komornosti a pomalému tempu snímku sa mi ale páčil viac než napr. Fourth Kind, Paranormal Activity a pod. Je to ale vec vkusu a určite aj momentálnej nálady. Záber z mobilného telefónu od nočného jazera Mungo považujem za vrchol filmu, mrazilo ma a ide o nápad hodný Davida Lyncha.

plagát

Ako ukradnúť Dagmaru (2001) odpad!

Co je víc ? Co je dál ? Tohle už je nejdál !!!!!!!! Priznám sa, tento film som do konca nedopozeral. Nezvládol som to, nedalo sa......