Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma

Obsahy (87)

Wrestlemaniac

Wrestlemaniac (2006)

Štáb amatérskych porno filmárov sa napriek varovaniu miestneho obyvateľa rozhodne natočiť svoj nový pikantný film v meste duchov La Sangre de Dios, ktoré by podľa mexickej legendy malo byť domovom vražedného wrestlera zvaného El Mascarado. Rôznorodá skupinka na svoje nešťastie čoskoro zistí, že každá legenda v sebe ukrýva zrnko pravdy.

Holka z livechatu

Holka z livechatu (2018)

Alice (Madeline Brewer) si pod pseudonymom Lola zarába na živobytie na erotickom live chate. Svoju prácu miluje a jej prioritou je dostať sa do prvej päťdesiatky najobľúbenejších dievčat. Počas živých vystúpení preto ide až za hranice svojich možností a neustále sa pokúša vymýšľať niečo originálne. Jedného dňa však Alice s hrôzou zistí, že jej internetové konto a identitu ukradla záhadná žena, ktorá vyzerá ako jej presná kópia.

Knuckleball

Knuckleball (2018)

12 ročný Henry (Luca Villacis) trávi čas na farme svojho starého otca Jacoba (Michael Ironside), ktorý žije samotársky a utiahnuto. Keď starý otec jednej noci nečakane zomrie, je Henry nechcene konfrontovaný s jeho desivými tajomstvami, ktoré nikdy nemali vyplávať na povrch.

Den matek 2

Den matek 2 (1988)

Elitná modelka Anni Stark (Tiina Björkman) sa rozhodne stráviť pokojnú dovolenku v odľahlej časti severného Fínska, zvanej Lapland. Plánovaná oddychová idylka však skončí v momente, keď jej začnú strpčovať život členovia buranskej rodiny zo susedstva.

Don't Panic

Don't Panic (1988)

Chlapec dostane od priateľov k narodeninám nevšedný darček – ouija dosku. Prostredníctvom nej nadviažu kontakt s duchom, ktorý si hovorí Virgil. Netušia však, že ich neškodná zábavka v skutočnosti uvoľnila zlým silám priechod do nášho sveta a spustí tak lavínu krvavých udalostí.

Karavan smrti

Karavan smrti (2018)

Charles (Greg Violand) chce prelomiť odcudzenie panujúce medzi ním a členmi jeho rodiny, ktorú kedysi za nevyjasnených okolností opustil. Kúpi teda starší karavan a naplánuje spoločný rodinný výlet. Po tom, čo zostanú uväznení uprostred nehostinnej púšte však zisťujú, že ich karavan ukrýva strašné tajomstvo a pôvodne idylický výlet sa tak zmení na najhoršiu nočnú moru.

The Outsider

The Outsider (2018)

Američan Nick Lowell (Jared Leto) je trestanec vo väznici v Osake. Jedného dňa zachráni život japonskému spoluväzňovi Kiyoshimu (Tadanobu Asano), ktorý je rešpektovaným členom Yakuzy. Ten na oplátku zariadi Nickovo prepustenie a ponúkne mu prácu pre tamojší klan Shiromatsu. Presadiť sa v zločineckej organizácii, vyznávajúcej tradičné japonské hodnoty a zvyklosti, je pre cudzinca v povojnových časoch takmer nemožné. Nick však vďaka svoje neoblomnosti a lojalite začína mať v hierarchii klanu čoraz významnejšie postavenie a stále viac sa zaplieta do diania v miestnom podsvetí, v ktorom sa schyľuje k vojne medzi dvoma konkurenčnými skupinami Yakuzy.

Eurosport Fight Club

Eurosport Fight Club (2001) (relácia)

Magazín zameraný na bojové športy ako K-1, Muay Thai, či MMA, vysielaný na televíznom kanáli Eurosport.

Masakr na holčičím večírku 3

Masakr na holčičím večírku 3 (1990)

Rodičia odídu na víkend preč, a tak sa ich dcéra rozhodne zorganizovať dievčenskú párty, na ktorú sa ale pod rôznymi zámienkami vlúdi aj niekoľko chlapcov. Pokojná noc netrvá večne, pretože párty naruší psychotický zabijak, vraždiaci svoje obete pomocou vŕtačky.

Fango bollente

Fango bollente (1975)

Zamestnanci jednej počítačovej firmy (Joe DallesandroGianfranco De Grassi) nežijú tak celkom usporiadaný život. Voľné chvíle si krátia páchaním násilností rôzneho druhu. Ich kriminálne počínanie postupne naberá na intenzite a vystupňuje sa až do alarmujúcich rozmerov. Zločincov, ktorí sa nakoniec neštítia siahnuť na ľudský život, musí zastaviť turínska polícia na čele so skúseným komisárom Santagom (Enrico Maria Salerno).

Um Lobisomem na Amazônia

Um Lobisomem na Amazônia (2005)

Pätica priateľov sa vydáva na nebezpečnú cestu hlboko do Amazónie. V pralese však narazia na skrytý tábor šialeného doktora Moreaua (Paul Naschy), ktorý prostredníctvom pochybných experimentov vytvára vražedné hybridy ľudí a zvierat.

La maldición de la bestia

La maldición de la bestia (1975)

Dobrodruh Waldemar Daninsky (Paul Naschy) sa pridáva k výprave smerujúcej do Himalájí. Cieľom expedície je nájsť dôkazy potvrdzujúce existenciu bájneho Yetiho. Waldemar je však v horách zajatý kultom kanibalov, ktorí ho zmenia v krvilačnú beštiu.

Příšera a kouzelný meč

Příšera a kouzelný meč (1983)

V 16. storočí prichádza lykantropiou sužovaný Waldemar Daninsky (Paul Naschy) do Japonska, aby tam našiel liek na svoje prekliatie. Kľúčom k tomu, aby bola jeho misia úspešná, môže byť len samuraj Kian (Shigeru Amachi) a magický strieborný meč.

L'etrusco uccide ancora

L'etrusco uccide ancora (1972)

Počas vykopávok v Taliansku objaví archeologická skupina, vedená osobným problémami zmietaným profesorom Porterom (Alex Cord) nezvykle zachovalú etruskú hrobku, v ktorej vnútrajšku sú vyobrazené maľby starobylého boha smrti Tuchucha. Po tom, čo je v hrobke následne brutálne zavraždená dvojica mladých ľudí, padne podozrenie polície práve na Portera.

Frostbiter: Wrath of the Wendigo

Frostbiter: Wrath of the Wendigo (1996)

Dvaja lovci v lese na Manitou Island narušia posvätný magický kruh a uvoľnia tak zlého ducha wendigo, ktorý okamžite začne hrôzostrašným spôsobom terorizovať celé okolie.

Dove si spara di più

Dove si spara di più (1967)

Rančerské klany Monterovcov a Camposovcov medzi sebou vedú dlhoročnú vojnu, v rámci ktorej nevynechajú žiadnu príležitosť uškodiť druhej strane a neštítia sa pritom ani špinavých praktík. Beztak vypätá situácia sa ešte viac skomplikuje v okamihu, keď sa do seba zamilujú najmladší členovia oboch rodín - rýchly pištoľník Johnny Mounters (Peter Lee Lawrence) a Giulietta Campos (Cristina Galbó), ktorá už bola vodcami rodiny Camposovcov sľúbená skorumpovanému šerifovi Cooperovi (Piero Lulli). Mladí zaľúbenci sa rozhodnú o svoju lásku bojovať a je iba otázkou času, kedy dôjde ku krvavému stretu oboch zúčastnených strán.

Vzbura

Vzbura (2017)

Derek Cho (Steven Yeun) pracuje ako právnik v spoločnosti Towers a Smythe Consulting. Snaží sa postupne napredovať v podnikovej hierarchii a v rámci svojho zamestnania sa neštíti ani podpásových praktík. Firma sa však k nemu zachová nekorektne a je nečakane prepustený. Práve vtedy sa v budove spoločnosti začne šíriť zákerný vírus ID-7, prebúdzajúci v infikovaných najnižšie ľudské pudy ako sú sklony k násiliu či zvýšená sexuálna aktivita, následkom čoho je celý kancelársky komplex uzavretý do nevyhnutnej karantény. V prostredí chaosu, nepredvídateľných ľudských reakcií a bezmedznej brutality sa nakazenému Derekovi nečakane naskytá šanca zvrátiť veci vo svoj prospech.

Mais ne nous délivrez pas du mal

Mais ne nous délivrez pas du mal (1971)

Počas letných prázdnin, trávených vo vidieckom rodinnom sídle sa dve znudené žiačky katolíckej internátnej školy Anne (Jeanne Goupil)  a Lore (Catherine Wagener) rozhodnú začať slúžiť Satanovi. So svojím okolím rozohrajú sériu zlomyseľných a krutých hier, ktoré napokon budú mať nedozerné následky.

Deadly Daphne's Revenge

Deadly Daphne's Revenge (1987)

Stopárka Cindy (Laurie Tait Partridge) ľahkomyseľne nasadne do dodávky so štyrmi staršími chlapmi, smerujúcimi na poľovnícku chatu. Po prehýrenej noci ju však jeden z mužov znásilní. Cindy sa napriek odrádzaniu svojho advokáta rozhodne incident riešiť súdnou cestou. Obvinenému Charliemu Johnsonovi jej iniciatíva pochopiteľne nie je po vôli a keďže mu nechýbajú peniaze či vplyv, vymyslí plán ako odstrániť Cindy z cesty.

Last Witch, The

Last Witch, The (2015)

Skupinka amatérskych filmárov nakrúca dokument o čarodejnici Joanne Toy, ktorá bola v roku 1619 v španielskom meste Terrassa spolu s ďalšími piatimi ženami obvinená z praktizovania čiernej mágie a odsúdená na smrť obesením. Pred popravou sa jej však podarilo uniknúť a jej ďalšie osudy zostali zahalené rúškom tajomstva. Pátranie po stopách tejto starej legendy však naberie smer, s ktorým mladí priatelia vôbec nepočítali...

Reklama