Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Obľúbené seriály (10)

Priatelia

Priatelia (1994)

Určite jeden z top seriálov čo som videl, a amerických vôbec. Tento seriál si ma získal nielen hudbou napr."I'll Be There For You", ale práve "trhlým" humorom skutočne zábavných postavičiek.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Seriál, na ktorom som vyrastal a na ktorý nikdy nedám dopustiť. Trblietavý diamant animovaného filmu, nielen čo sa týka animácie, ale večne nehasnúcim plameňom nových nápadov a inšpirácií.

Dr. House

Dr. House (2004)

Mám tento seriál rád. Ale nedokážem ho pozerať diel za dielom a denne. Na to je "Dr.House" až príliš nevrlý. Ale i tak, získal si ma práve tou svojou nevrlosťou a svojím sarkazmom. Avšak pritom i výsledkami. Aj keď od reality, akú som mal možnosť za svojho života poznať u "SS"(či už slovenských socialistických, alebo dnešných slovutných slovenských) doktoroch má len jedno - nevrlosť. Určite nie odbornosť a schopnosť liečiť. Aj preto má moje sympatie.

Bratstvo neohrozených

Bratstvo neohrozených (2001)

Seriál, kde každý diel ak nie je perfektný, tak aspoň skvelý. Je to surový, realistický príbeh o obyčajných vojakoch počas 2.svetovej vojny. Bez akýchkoľvek doplnkov superhrdinov. A práve preto je pre mňa jedným z top snímok o vojne ako takej.

M.A.S.H.

M.A.S.H. (1972)

I vojna sa dá podať úsmevne. A dokonca v poooooooriadne dlhom seriáli. Našťastie poriadne dlhom, pretože takýchto kultových seriálov nie je až tak veľa. Geniálny hunor a neutíchajúca geniálna predstavivosť jej tvorcov, to sú hlavné prednosti tohoto seriálu.

Monk

Monk (2002)

Nie všetko je len o fyzických dispozíciách a osobnom šarme. Podivnosť, puntičkárstvo a predstavivosť to sú hlavné atribúty tohoto seriálového hrdinu. Celý seriál však stojí a padá na ňom. A niekedy má ho človek plné zuby. Napriek tomu je to jeden z mojich obľúbených seriálov.