Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Dokumentárny

Recenzie (27)

plagát

Vlasy (1979) 

Je to taká pohodička, slobodička, spievanie, tancovanie, drogovanie, pohŕdanie, utekanie ale pri pesničke Three five zero zero, to na človeka príde a chcel by ten obrovský zástup zelených chlapcov zastaviť ale oni stále pochodujú pochodujú ďalej a ďalej.Neuveriteľná a nezabudnuteľná scéna. Ako aj celý film.

plagát

Lúpež po taliansky (2003) 

Neviem si pomôcť ale filmov v ktorých sa skupinka super odborníkov venuje poctivej zlodejine, som videl už akosi veľa. Tento síce patrí k tým lepším no človek má dojem, že niečo podobné už pozná. Možno film poslúži niekomu ako návod na dokonalý zločin...

plagát

Stalker (1979) 

Vtedy keď sa rozpadne všetko na čo sme tak pyšní. Keď sa naše stavby, ktoré sme tak ťažko budovali premenia na ruiny. Vtedy keď naše armády zmiznú zo dňa na deň v neznáme a voda rozloží naše najlepšie zbrane. Keď zdravie a peniaze zmiznú tiež pod vodou. Vtedy keď vedci už nebudú vedieť a spisovatelia nebudú vedieť písať. Keď príde doba, v ktorej nebude možné nič vrátiť. Vtedy keď podľahneme najvätšiemu zúfalstvu a v ňom objavíme naše vnútorné želania. Až vtedy príde STALKER a pomôže nám nájsť cestu do vysnívanej komnaty. Bude vtedy naše najvnútornejšie želanie pripravené...? Jeden z najsilnejších filmov, ktoré som videl.

plagát

Hannah Montana (2006) (seriál) 

Dve hviezdičky pre Billyho.

plagát

Počiatok (2010) 

Asi v každom filme v ktorom sa pojednáva o virtuálne existujúcich svetoch, Vanilla Sky, Matrix..., sa z ních dá dostať pomocou úmrtia, vraždy alebo samovraždy. To môže u niektorých ľudí napríklad narušených, zmetených, znudených alebo utrápených podsúvať vzor možnosti úniku z pod tlaku súčastnej reality pre seba, alebo pre niekoho koho chceme z tejto reality "oslobodiť". Dnes už nikto nepoprie, že ľudia preberajú vzory správania z videných filmov a človek často rieši problémy cestou najmenšieho odporu. A to sa mi zdá veľmi nebezpečné... Na druhej strane film načrtáva možnosť existencie aj iných svetov okrem tohoto nášho aktualného...

plagát

Letci z Tuskegee (1995) (TV film) 

Film o černošských pilotoch, ktorí bojovali v americkej armáde. Zo začiatku im nikto nepraje ale to sa postupne zmení... Škoda slabých bojových scén, ale o tie asi nešlo v prvom rade.

plagát

Planéta bez ľudí (2008) (TV film) 

Veťmi smutné na tomto dokumente je to, že ak by ľudstvo zmizlo, prírode by sa bez nás darilo lepšie. Mali by sme sa snažiť aby to tak nebolo.

plagát

Box (2009) 

Film o tom, čo všetko spôsobí naše jediné rozhodnutie... A o tom aký princíp nápravy ľudí niekto skúša... A konečne Cameron Diaz v normálnom filme.

plagát

Prenasledovaná (2006) (TV film) 

Puma bola najlepšia herečka. Dve hviezdičky pre pumu.