Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Recenzie (45)

plagát

Fantastické zvery a ich výskyt (2016) 

název neklame, fantastická zvířata byla fakt dost... fantastická, takže ani nemusím ubírat hvězdu za klamavou reklamu. jo, a mělo to dobré tempo... :)

plagát

Aldnoah.Zero (2014) (seriál) 

* komentar muze obsahovat mirne spoilery* prvni serie za 5*, druha za 2* po prvni serii to vypadalo, ze tu mame vyborne dospele anime, ktere se neboji divaka sokovat a presne vi, jak vyvolat emoce... o druhe serii tohle rict nemohu. hned ze zacatku udelaji tvurci z divaka debila... a to hned trojnasobneho a ja prestal tvurcum verit i ten nos mezi ocima.

plagát

Rím (2005) (seriál) 

1. serie: 4* 2. serie: 3* celkem: slabe 4*

plagát

Lance Armstrong: Najväčší dopingový škandál (2013) 

ti, co aferu sledovali, se toho moc noveho nedozvi. ti, co si to nechali ujit, se asi budou misty v dokumentu ztracet. zajimavy komentar: Mikino00. zdejsi nadavky smerovane na Armstronga jsou k smichu a pouze me utvrzuji v tom, ze na CSFD chybi funkce "ignoruj uzivatele" :).

plagát

Jak nežít svůj život (2007) (seriál) 

podobne serialy stoji na hlavnim hrdinovi, ktery mi v tomto pripade prisel hrozne nesympaticky.

plagát

Tron: Povstání (2012) (seriál) 

pro deti naprosto idealni zalezitost. kdyby tento serial bezel kazde rano v sobotu a v nedeli v televizi a bylo mi 10, nevahal bych dat 5*. zkusenemu divakovi uz ovsem serial nema (krom pekne animace) co nabidnout.

plagát

Doktor Smrt (2010) (TV film) 

osobni poznamka: 1000. hodnoceny film. a vybral jsem dobre :)

plagát

Zátoka (2009) 

dalsi manipulativni dokument, ktery si neklade za cil informovat divaka, nebo snad byt objektivni, ale predevsim zapusobit co nejsilneji na emoce.