Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Rozprávka

Obľúbené filmy (10)

Gattaca

Gattaca (1997)

TOP10 Genialni film, ktery me udrzoval po celou svou delku v napeti. Je to jine sci-fi, ktere je stravitelne snad pro vsechny a co vic, ma to uplne ohromujici myslenku. - Jdete na pohovor a vzorek DNA udela vsechno za vas, nerozhoduji skoly, certifikaty, doporuceni.. proste se na to vymocite a je to!

Matrix

Matrix (1999)

TOP10 Musim rict, ze tech necelych 20 let od vzniku se trochu podepsalo na efektech. Jsou porad skevele a paradni, ale prece jen se na nich zub casu podepsal, a tak si tak rikam, jestli stejne budu vnimat i filmy, ktere jsou dnes na pomyslne technologicke spicce... Ale Matrix je vic nez jen efekty a triky. Je to take nezapomenutelny pribeh pro ktery se dokaze, pevne verim, nadchnout kdokoli, kdo tomu da opravdu sanci, ikdyby sci-fi rad nemel. Pro tech malo jedincu, kteri se narodili..(nevim kdy) a pro ty, kteri jim z pro me neznamych duvodu tento film unikal, at uz jste fanousky jakehokoliv zanru, podivejte se. Nenechte si to ujit. Tu paradni zabavu, ktera ma uplne vsechno, po cem lidske srdce muze touzit. Toto, je film filmu a po dnesnim znovushlednuti ho musim umistit do TOP10, coz je pro me, verte mi, znacne nelehka a ojedinela udalost. P.S.: doporucuju precist si komentar uzivatelky GigaPudding

Krstný otec

Krstný otec (1972)

TOP10 Marlon Brando jako opravdovy Don, jak se slusi a patri. Skvostna zalezitost bez sebemensi vady na krase a to nejen diky nemu, ale predevsim diky nevsednimu pribehu, ktery byl vypraven s citem skrze genialni scenar a predlohu, rezii a herecke velikany.

Control

Control (2007)

TOP10 Pokud se da mluvit o lasce k filmu, pak si ji predstavuju jako vztah, ktery jsem si nyni vytvoril k tomuto snimku. Excelentni hudba a vykon hercu (Sam Riley, Samantha Morton, Toby Kebbell, ale i ostatnich), vynikajici pribeh, ktery Anton Corbijn dobre uchopil. Cernobila vyzdvihla obsah filmu, ktery vypravi o hodne vecech a skutecnostech, pro ktere ja slova moc nenachazim. proto - Citace kleopatra: "Měl hudbu, lásku, slávu, přesto byl na sebe sám a ta osamělost neřvala, jen tak tiše černobíle sténala a to bylo to, co se mi na Control moc líbilo."

Annie Hall

Annie Hall (1977)

TOP10 Neuveritelne mnozstvi vtipu, ale take frazi, zajimavych myslenek a celkove neuveritelny(chlipny) pohled na svet, ktery Woody Allen umi tak barvite a nazorne ukazat.

Piráti na vlnách

Piráti na vlnách (2009)

TOP10 Skvely kousek! Jeden z nejlepsich filmu, co jsem tento rok videl! Nema nejmensi chybicku! Vtipy, konec a samozrejme taky naprosto paradni soundtrack - jak jinak kdyz je to film o hudbe.

Pulp Fiction: Historky z podsvetia

Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994)

TOP10 Stoprocentni Quentin Tarantino predvedl, co umi, malo toho opravdu neni, a tento film se stal legendou, srdcovkou a predevsim kultem pro mnoho lidi spolu se mnou.

Dvanásť opíc

Dvanásť opíc (1995)

TOP10 Zdrcujici, hluboke, dechberouci, duchaplne, mistovske dilo. Pokud mate chut na neco, co nevypustite behem 30 minut, po filmu, z hlavy, tak tohle je zarucene ono. Bezesporu uzasne herecke vykony s dejem, ktery se necekane vyviji a pomalu rozpleta a hlavne, naramne bavi. *hats off*

Čistá duša

Čistá duša (2001)

TOP10 Vynikajici! Vynikajici vykon obou hl. hercu, vynikajici scenar. Proste opravdu film, ktery v me hlave urcite jeste dlouho zustane. Nemam jedinou vytku - krasne, poutave, drasajici P.S.: Doporucuji zhlednout bez zjistovani, oc jde.

Spievanie v daždi

Spievanie v daždi (1952)

TOP10 Klasika, kterou jsem spatril teprve vcera a musim rict, ze do te chvile byl jsem barbarem. Nezapomenutelne sceny a hlavne 103 minut cire radosti, ktera neni nijak krecovita. Za projizdku v aute jsem se stihl, stejne jako Don, zamilovat do Kathy a vsechny pisnicky jsou natolik dobre, ze si je budu jeste tyden poustet v automobilu na rannich cestach. Ano, soundtrack je v pripade muzikalu pulka uspechu a v tomto pripade ta druha pulka je stejne famozni, jako ta hudba!