Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenzie (129)

plagát

K zemi hleď! (2021) 

Pre mňa osobne to bolo trochu desivé. Samozrejme miestami aj vtipné, ale na konci filmu som pociťoval strach a úzkosť. Toto nebola len nejaká paródia ,,čo keby" ale zrkadlo spoločnosti, v ktorej aktuálne žijeme.

plagát

Zlomové okamžiky: 11. září a válka proti terorismu (2021) (seriál) 

Dokument, ktorý detailne popisuje 11/9 2001, čo všetko tento den predchádzalo a čo všetko sa dialo po ňom. Na moje prekvapenie bol naozaj zdravo kritický. Emočne velmi silný snímok, tento dokument sa nepozerá jednoducho. V človeku vyvolá mnoho otázok na to čo je správne a čo nie. Rozhodne jeden z najlepších dokumentov, nie len na tému 11/9, ktorí som mal možnosť vidieť.

plagát

Transhood (2020) 

Dokument ponúkne autentický pohľad na problematiku transgender očami rodičov a ich detí. Nie je jednoduché si na to urobiť skalopevný názor. V pamäti mi však ostane jedna pekná myšlienka zo záveru ,,Nie sme nejaký exotický tvorovia. Sme ľudia. To je to na čom záleží. Robíme ľudské veci. Máme ľudské emócie. Sme ľudia, len sme sa narodili trochu inak".

plagát

American Horror Story - Cult (2017) (séria) 

Po šiestich vydarených sériach bola táto siedma troška sklamanie. Možno som to len celé nepochopil, ale namiesto nejakého tajomna a mystérie to bolo celé trápne. Hysterické. Neveril som nikomu nič, tie postavy a dej boli veľmi slabé.

plagát

Vesmírná loď Ascension (2014) (seriál) 

Seriál je príjemným prekvapením, mrzí ma len otvorený koniec a predčasné ukončenie seriálu. Pôsobí to potom celé ako dlhší celovečerný film ...ak by sa ale niekedy rozhodlo o pokračovaní, určite si to rád pozriem

plagát

Filosofové (2013) 

Nápad skvelí, hrať sa s myšlienkou "čo keby" ..."filozofovať" o tom čo by bolo správne, čo nie, čo by mohlo mať aký koniec, začiatok...miestami film aj týmto smerom šiel, avšak vždy skĺzol do nejakej trápnej umelo vytvorenej scény s premotivovaným profesorom na čele, ktorý vám chce zhoršiť známku z predmetu zato, že nahlas premýšľate (strašne si ten film vnútorne protirečil).

plagát

Cooltúra (2016) 

Prišlo mi to veľmi povrchné a jednostranné. Miestami som sa strácal v samotnom odkaze a zmysle dokumentu. Ak som to ale pochopil správne a autor chcel len v kope predostrieť to v akej obálke doby žijeme tak to oceňujem. Treba si nastavovať zrkadlo a premýšľať, avšak toto bolo veľmi "jednoduché".

plagát

Kde vládne zbraň (2014) 

Prvá polovica bola strašná nuda. Potom sa to už nejako rozbehlo. Z tých "gangstrov" a mafiánov vôbec nešiel strach ani rešpekt, táto chémia v tomto filme absolútne nefungovala. Jedna až dve dobré scény. !!!SPOILER!!! Prečo vlastne dávam až 3* pri všetkej tej kritike? Fakt, že som to dopozeral celé bez ujmy a to, že viem oceniť a veľmi sa mi páči ak nejaký človek mafián, ktorý je niekto je pán je predsa len z mäsa a kostí. Keď príde hocijaký čurák, ktorý ma zbraň a ho proste odstrelí tak je po celom mafiánovi.

plagát

LokalFilmis (2015) 

Škoda tých prespievaných pasáži, miestami som mal pocit ako keby sledujem animák od disneyho a ja osobne to moc nemusím... Lokal TV zbožnujem, zasmial som sa už aj lepšie ako na tomto celovečeráku no dalo sa to v pohode pozerať a zabaviť sa (tých 77 minút ušlo veľmi rýchlo). Fandím chalanom že to dostali do kín.

plagát

Revenant Zmŕtvychvstanie (2015) 

Krásne scenérie kanadskej odysei, brutálna kamera pri ktorej som mal miestami pocit, že hrám video hru alebo pozerám game play. Nebol to podľa mňa leov životný výkon, užil som si ho viac v iných filomoch keďže väčšinu tohoto filmu chrčal, vzdychal, stonal a fučal no zahral to aj tak vynikajúco. Dlho som premýšľal, či 3 alebo 4*, no vravím si, že na 3* to bolo moc dobré. Je to niekde medzi, prikláňam sa ku slabším 4*.