Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (9)

plagát

Misia: Prezident (2014) 

po chvíli som pochopil, že toto nie je akčný film, ale komédia

plagát

Kohút na víne 2 (2013) 

na jednotke sa dalo zabaviť, tu som dal najprv počas pozeranie 2 hviezdičky, ale po ďalších minútach som to stiahol na 1, strašná blbosť, mizerné dialógy aj zápletky, celé umelé

plagát

Woman at War (2018) 

dej a schopnosti hlavnej hrdinky pritiahnuté za vlasy (ale to každý "sám rambo proti všetkým" film) ale je to pekne natočené a človek sa pritom nenudí - preto tie 4 hviezdičky.

plagát

Veľká nádhera (2013) 

Len sa na nich pozri. Na tú zver. To je môj život. Flaubert chcel napísať román o ničom, ale nedokázal to. A ja by som mal? - Vyspali sme sa my dvaja spolu? - Samozrejme, že nie. - Ešteže tak. Aspoň máme niečo pekné pred sebou... Pekné a svojím spôsobom aj dojímavé. Záverečný monológ je vcelku vydarená slovná pointa po obrazových hodoch.

plagát

Umbrella Academy - Série 2 (2020) (séria) 

rovnako ako v prvej sérii - vytuningovaný misfits poplatný dobe vzniku (čo už, v 21. storočí nebude už existovať partia superľudí bez gay člena a lesby), dobrý výber hudby ale časti sú zbytočne dlhé.

plagát

Umbrella Academy - Série 1 (2019) (séria) 

misfits na steroidoch. dokonca so sheehanom hrajúcim to isté. vyšperkovanejšie dejovo, lepšie natočené, ale zbytočne dlhšie časti, ktoré už tak nezdvihnú zo stoličky. niektoré veci veľmi dobre, iné wtf - akože len zmeniť zreničky a to je všetko?! po tých všetkých efektoch? ale no tááák... začnem aj druhú sériu, čo ak sa tam nájde tá piata hviezdička.

plagát

Byt (1960) 

no neviem, nerozumiem tým vysokým hodnoteniam tuná - hlavný hrdina mi od začiatku liezol na nervy. film som videl po filme Avanti!, na ktorom som sa naozaj dobre bavil. pri tomto som sa nudil.

plagát

Divoká noc (1991) 

Ani tá Jennifer a "romantika" začínajúcich 90. rokov to nevytiahne na viac ako 2. A Flock Of Seagulls - Space Age Love Song - klip na youtube: jediný dôvod, prečo som si to pozrel celé.

plagát

This Beautiful Fantastic (2016) 

amelie from uk: odoberte z jeuneta vizuál, kameru, hudbu a trochu narieďte príbeh. keď vidíte, že je to riedke, zahustite trochou suchého britského humoru, aby sa to dalo jesť... nezdvihne zo stoličky, ale ani neurazí