Reklama

Reklama

This Beautiful Fantastic

  • Nový Zéland This Beautiful Fantastic
Trailer 1

Obsahy(1)

Bella Brownová (Jessica Brown Findlay) je osobitá bytosť plná nevyspytateľných a poväčšinou nepredvídateľných životných udalostí. Je čudáčka, žijúca vo svojom samotárskom svete, snívajúca o tom, že raz napíše rozprávkovú knihu pre deti. Je až neuveriteľne pedantsky poriadna, čo sa však nedá povedať o jej vzájomnej interakcii s prírodou, čoho dôkazom je jej bezútešne spustošená záhrada, ktorej spoločný plot zdieľa s divne výstredným starcom Alfredom Stephensonom (Tom Wilkinson). Ten zamestnáva kuchára Vernona (Andrew Scott) a kedže si ho Alfred patrične neváži, Vernon to jedného dňa zabalí a prejde na druhú stranu plotu. A tieto tri postavičky so zvláštnymi osudmi a príbehmi spojí práve zanedbaná záhrada slečny Belly, kvôli ktorej stavu jej hrozí okamžité vypovedanie nájomnej zmluvy. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (37)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z filmov, ktorý si zaradím do škatuľky pozitívna nálada. Možno niekto ofrfle jednoduchý a čo sa týka romantického motívu aj predvídateľný príbeh, no mne tento snímok náramne zapasoval. Také veľmi milé pohladenie na duši s výborným T. Wilkinsonom vo vedľajšej úlohe. Chcel by som mať po svojom boku takého svojského dedka, avšak ktorý za svojou maskou neprívetivosti a sarkazmu ukrýva bohatú studnicu životnej múdrosti. Navyše ako celok to na mňa pôsobilo veľmi upokojujúco, ba priam až ezotericky (páčil sa mi aj fantazijný prvok a jeho napojenie na príbeh), k čomu dopomohla aj výborná, jemná hudba, ktorá vyhrávala kdesi v pozadí a nádherný vizuál. Kamera bola ozaj ukážková. Na svoje si prídu aj milovníci kvetín a flóry všeobecne. Nadpriemer. 75/100 ()

easaque 

všetky recenzie používateľa

+4* V hlavní roli je tu podivínská až autistická povaha hlavní postavy a sousedská nevraživost a rivalita, a to když dá schopný režisér dohromady, tak z toho můžet vyjít úplně obyčejný film s takovým příběhem, kterých už tu bylo mraky, ale je natočen s velmi příjemnou atmosférou a stylově, že na mě zapůsobil na velmi krásné 4 hvězdičky. I já jsem z filmu cítil trošku poetiky Amélie z Montmartru, kterou mám rád a i to asi pomohlo zvýšit hodnocení. Doporučuji pro chvíle pohody a určitě se k němu někdy vrátím. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Reklama

eLeR 

všetky recenzie používateľa

O stretnutí nevrlého Alfreda a jeho podivínskej susedky Belly, ktorí si svojim priateľstvom pomôžu navzájom. Ešte sa v tom filme varí, zahradničí a píšu sa v ňom aj rozprávky. A Bella sa stihne zaľúbiť do výrobcu mechanických hračiek. Taký trošku čarovný a magický film ... a tá britská angličtina tomu pridáva šarm. Šéfke knižnice udeľujem malé bezvýznamné plus, bola super. 3,5 * ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa

ani neviem, prečo ma ten príbeh očaril. Ale ja som spokojný, určite film neodhodím do zabudnutia. Jo a kto sa chcete učiť anglicky, tak tento film je na to ako stvorený. Aha čo som sa naučil "giv mi maj koker" .. hihi neviem síce ako sa to píše, ale je to prvá veta s ktorou začalo zaujímave kamarátstvo a o tom je tento film. ()

burton 

všetky recenzie používateľa

Není mi jasný, co se myslí tím "promarněným potenciálem", který občas někdo z vás zmíní v komentu u nějakýho filmu. Po boji je každej generálem a tak jsem zvědavá, jak byste třeba tady ten potenciál nepromarnili. Jakože čím? A zrovna tady. Však z tohodle seasi už moc vytřískat nedá. Ledaže by pak do jezírka nasadila piraně a do pár koutů na zahradě zasadila masožravky a do kompostu taky nějakou bestii....a v knihovně umlátila šéfku za regálem nějakým tupým předmětem, ale touž by byl jiný film. Je to něžný, snivý, trošku praštěný a malinko patetický a Jessice sedí tyhle role, páč asi jinej kukuč zatím neumí. Joatrošku bojler: to s tím klukem je průhledný tak, že jsem málem dala jen dvě hvězdy. ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama