Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krátkometrážny
  • Dokumentárny

Obsahy (11)

Characters

Characters (2005)

Jedného dňa sa dvadsať-niečo-ročnému "chlapcovi" Sandymu Sarkovi (Danny A. Abeckaser) rozpadne vzťah s priateľkou Eileen (Sara Foster), ale aj najlepším kamarátom Zachom (Lukas Haas), pretože Sandy je chorobne posadnutý postavami herca Al Pacina. Aby oboch získal späť, Sandy si musí vybrať medzi životom vo vlastnom alebo skutočnom svete, kde sa musí vysporiadať s realitou.

Drunk History

Drunk History (2007) (seriál)

Séria online videí, v ktorých opití ľudia zdieľajú vlastné verzie rôznych historických udalostí. Príbehy sú stvárnené profesionálnymi hercami, zatiaľ čo v pozadí počujeme opitých rozprávačov. V historkách od Dereka Watersa tak môžeme zistiť ako to vlastne "v skutočnosti" bolo napríklad s Alexandrom Hamiltonom a Thomasom Jeffersonom, či Thomasom Edisonom a Nikolom Teslom.

Šťastní až do smrti

Šťastní až do smrti (2011) (seriál)

Zabudnite na to, kto si nechá prsteň, pretože keď sa raz rozíde pár, skutočnou otázkou je - kto si nechá priateľov? V modernej komédii rozchod skomplikuje život všetkým spoločným priateľom a postaví ich pred ťažkú otázku - ktorú stranu si vybrať? Dave (Zachary Knighton) a Alex (Elisha Cuthbert) boli dlhé roky vynikajúcimi priateľmi a držali celú partiu pokope. Kto ich stmelí teraz? Dokážu si snáď Max (Adam Pally), Brad (Damon Wayans Jr.), Jane (Eliza Coupe) a Penny (Casey Wilson) vybrať, na koho stranu sa postavia? Zrazu sa každá udalosť mení na vyjednávanie, ako napríklad to, kto pôjde na každoročný lyžiarsky výlet. Mnoho otázok ostáva nezodpovedaných, avšak partia bola spolu tak dlho, že aj rozpad ich centra dokážu kúsok po kúsku zvládnuť. A to najmä preto, že Dave a Alex sa rozhodli zostať priateľmi.

Čierna ovca rodiny

Čierna ovca rodiny (2011)

Ned (Paul Rudd) je beznádejný idealista, ktorý hľadá v každom a v každej situácii len to dobré, čo ho často dostáva do problémov. Dá sa ľahko nachytať na predaj marihuany uniformovanému policajtovi, a tak sa dostáva do väzenia. Po prepustení zistí, že ho odkopla priateľka. Bez bývania a práce hľadá útočisko u matky a troch sestier, ktorým postupne narúša ich životy. Liz (Emily Mortimer), najstaršia sestra, sa príliš sústreďuje na to ako byť perfektnou matkou, avšak popri tom si nevšíma, že jej manželstvo s dokumentaristom Dylanom (Steve Coogan) sa pomaly rozpadá. Po tom, čo Ned obráti jej život hore nohami, obracia sa na prostrednú sestru Mirandu (Elizabeth Banks), pracovitú žurnalistku. Rýchlo jej však spôsobí zmätok pri písaní dôležitého článku a je nútený obrátiť sa aj na najmladšiu, bisexuálnu sestru Natalie (Zooey Deschanel), ktorá má vzťahové problémy so svojou priateľkou Cindy (Rashida Jones).
Ako sa život každej zo sestier dostáva do krízy, zdá sa im, že Ned je vždy v centre každého nedorozumenia i napriek jeho dobrým úmyslom. Po sérii vtipných odhalení a priznaní si Nedova celá rodina si začína uvedomovať, že možno, čo sa týka viery v ľudí a úplnej dôvery k nim, Ned nakoniec nie je až taký idiot.

Hodina duchů

Hodina duchů (2010) (seriál)

R. L. Stine, majster detských hororov, si pre vás pripravil sériu, v ktorej môžete očakávať neočakávané. Pripravte sa na živé akčné príbehy plné vzrušenia, hrôzostrašného smiechu a momentov, pri ktorých začnete kričať, keď vám niekto alebo niečo(!) položí ruku na rameno počas temnej noci. Zvládnete to? A zvládnu to vaši rodičia?

Guns

Guns (2008) (TV film)

Dvojica detektívov z Toronta vedie vyšetrovanie zamerané na 23-ročného obchodníka so zbraňami Bobbyho Duguida (Gregory Smith). Detektív Rick Merriweather (Shawn Doyle) a detektív Ford Sanders (Lyriq Bent) sú dvaja špecializovaní dôstojníci z Úradu pre dohľad nad zbraňami a snažia sa zladiť svoj rodinný život s často zložitými a nebezpečnými akciami.
Bobby Duguid zbrane predáva gangstrom z ulice, avšak za nitky ťahá jeho otec Paul Duguid (Colm Feore), ktorý stojí za oveľa väčšou organizáciou. Paul je legitímny obchodník so zbraňami, autorizovaný mnohými vládami na medzinárodný predaj zbraní, lenže zbrane predáva aj ilegálne. Keď sa však Bobby objaví v sledovanom dome miestneho obchodníka so zbraňami, polícia začne sledovať aj jeho otca Paula. Problém sa prehlbuje po tom, čo Bobby do obchodovania zatiahne priateľku Francis Dett (Elisha Cuthbert) a polícia začína sledovať aj ju.

Polnoc v Paríži

Polnoc v Paríži (2011)

Romantická komédia, ktorá sleduje osud rodiny cestujúcej do hlavného mesta Francúzka kvôli podnikaniu. Cestujú aj mladí snúbenci, ktorých život sa v priebehu celej cesty neustále mení. Film taktiež oslavuje aj lásku mladého človeka k Parížu a súčasne skúma ilúziu ľudí, ktorí si myslia, že životy druhých sú lepšie ako ich vlastné.

Stratená duša

Stratená duša (2010) (seriál)

Lost Girl je fantasy seriál, ktorý začala vysielať stanica Showcase. Príbeh sa točí okolo hlavnej hrdinky menom Bo (Anna Silk), ktorá má nadprirodzené schopnosti a živí sa sexuálnou energiou ľudí. Ako malá vyrastala so svojimi rodičmi a ani len netušila čo sa v nej skrýva, až po jej prvý pohlavný styk, keď vysala z jej priateľa život. Teraz, sama a vydesená vyráža na cestu životom pričom zistí, že patrí medzi druh Fae, známy najmä z legiend. Aby toho nebolo málo, taktiež zistí, že ako Fae nie je sama a tak sa vydáva zlatou strednou cestou medzi Fae a človekom, aby odhalila tajomstvo svojho pôvodu. Spolu s jej ľudskou parťáčkou Kenzi a Dysonom, sexy policajným detektívom tak týždeň čo týždeň pomáhajú ľuďom alebo Fae dostať sa z ich problémov.

Johnny Cash v San Quentinu

Johnny Cash v San Quentinu (1969) (koncert)

"Hello, I'm Johnny Cash." Takto tradične sa prihovoril Johnny Cash aj 4. júna 1969 vo väznici s maximálnou ostrahou San Quentin svojim netradičným divákom. Vrahovia a násilníci však po príchode muža v čiernom, ako Johnnyho prezývali, aspoň na chvíľu mohli zabudnúť na všetko zlo, ktoré spáchali a vychutnali si dnes už legendárny koncert.

Celé predstavenie zaznamenala televízna spoločnosť Granada TV a DVD obsahuje tieto skladby:

"I Walk the Line"
"Folsom Prison Blues"
"Orange Blossom Special"
"Jackson"
"Darling Companion"
"Daddy Sang Bass"
"San Quentin"
"Wanted Man"
"A Boy Named Sue"
"(There'll Be) Peace in the Valley"
"He Turned the Water Into Wine"

Značnú časť unikátneho záznamu tvoria rozhovory so strážcami a väzňami, ktorí opisujú svoj život za múrmi väznice v San Quentin.

Princ a pruďas

Princ a pruďas (2011)

Thadeous (Danny McBride), arogantný a lenivý princ, strávil celý život v tieni staršieho brata Fabiousa (James Franco). Ten sa v naleštenom brnení púšťa na hrdinské výpravy, na ktorých poráža drakov a víťazí nad zlom, čím si získal srdcia ľudu. Avšak jeho snúbenica Belladonna (Zooey Deschanel) je unesená zlým čarodejníkom Leezarom (Justin Theroux) a tak sa obaja bratia vydávajú na odvážnu misiu. Pridáva sa k nim aj nebezpečná bojovníčka Isabel (Natalie Portman). Spoločne musia poraziť hrôzostrašné kreatúry a prekonať mnoho prekážok, aby Belladonnu zachránili.

The American Mall

The American Mall (2008) (TV film)

Film od tvorcov série High School Musical rozpráva príbeh o muzikálne nadanom dievčati Ally, ktorého matka prevádzkuje hudobný obchodík. Tam Ally každý večer chodí hrávať na piano, aby konečne dokončila svoju pieseň z detstva. Jednej noci začne tajomný mužský hlas spievať nové slová jej piesne, zatiaľ čo Ally hrá na piane.
Koncepčne je film veľmi podobný práve High School Musical, pretože sa zameriava na mladých ľudí, ich každodenné razenie si cesty životom s vtipnými prvkami a hudobnými číslami.

Reklama