Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Horor
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma

Recenzie (4 920)

plagát

La brea (2021) (seriál) 

Slabšie tri hviezdy. Potenciál to malo, originálne a viacnásobné cestovanie časom a následné "paradoxy", tiež pobavili, ale seriál ku slabšiemu hodnoteniu ťahali jednak neskutočne naťahované melodramatické linky, jednak fakt že slabšia aj výprava a hlavne CGI. Toto bolo na úrovni SyFy počinov tak 10 a viac rokov dozadu.

plagát

Žraloci v Paříži (2024) 

Veľmi silné tri hviezdy, takmer štyri. Technicky až na pár pokazených CGI scén, na dobrej úrovni. Príbehovo "originálne", ale nie zhovadilé ako Sharkanado. Casting sympatický, koniec perfektný, okamžite chcem pokračovanie s novým invazívnym druhom na svete.

plagát

Bod obnovy (2023) 

Po technickej stránke svetový formát, po obsahovej stránke trošku viac ukecané, ako by bolo zdravé na úkor či už akcie, alebo nejakých tých prekvapení atď. Ale na pomery Českej republiky je to fakt svetový počin, ktorý mi môžeme len ticho závidieť. Fantastická exteriérová práca, kamera, strih, sci-fi prvky dokonale uveriteľné až na ten proces "obnovy". Vedel by som si predstaviť pokračovanie.

plagát

Imaginárni priatelia (2024) 

Slabšie štyri hviezdy kvôli dcérke a manželke, ktorá sa odhodlala s nami na to ísť do kina. Je to milé, je to hravé, má to fajn kasting, má to fajn slovenský dabing (s dieťaťom na originál jednoducho ísť nemôžem a s manželkou je to rovnako). Technicky je to viac ako slušné, príbehovo trošku možno pokrivkáva, ale myšlienka je pekná a ku koncu aj celkom dojemná.

plagát

Fist of Fury: Soul (2021) 

Čínska sračka natočená za pár šupov pre potreby čínskeho streamu. Aj tých 70 minút bolo utrpením.

plagát

Zásek (2022) (seriál) 

Sračka naťahovaná ako sopel z nosa, natočená za pár drobných, stratený čas aj pri rýchloposuve.

plagát

Bol raz jeden život (1987) (seriál) 

Seriál na ktorom vyrastalo každé osemdesiatkové dieťa, ktorý dal človeku viac ako akákoľvek snaha učiteľov na základnej škole. Pozrel som to po xy rokoch s desaťročnou dcérkou, čo som zbytočne dlho čakal, takže už to nemalo taký efekt, ale stále je to dobre spracované a zo série "Bol raz jeden...", je to stále obsahovo to najlepšie.

plagát

Iwájú (2024) (seriál) 

Neškodná Disney blbinka pre deti, ktorú zvládne aj dospelý. Slušná animácia, príbeh originálny rovnako ako aj prostredie.

plagát

Night of the Animated Dead (2021) 

Kvôli čomu vznikol tento film? Na toto si neodpovie určite ani samotný tvorca a to hovorí za všetko. Na originál či remake sa to nechytá, na iné animáky sa to nechytá, neprináša to nič nové, absolútne zbytočný snímok.

plagát

Guru (1998) 

Jeden z pár Eddieho prešľapov v kariére. Nebolo to vyslovene zlé, ale nedosahovalo to ani len jeho priemerný štandard, to už aj tisíc slov o pár rokov neskôr vyšlo lepšie.