Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Akčný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Chalupári

Chalupári (1975)

Jeden z najlepších českých seriálov vôbec. Perfektá dvojica hlavných predstaviteľov ( Sovák + Kemr). Na 70te roky nieje tu moc politiky, čo dáva tomuto seriálu kvalitu. Ja som mu dal 100%, lebo sa vždy dobre zabavím.

Byli jednou dva písaři

Byli jednou dva písaři (1972)

Asi najlepší komediálny seriál zo 70tych rokov minulého storočia, ktorý bol vyrobený v Československu. Režisér Ján Roháč tu plne využil potenciál pána Horníčka a pána Sováka. Vynikajúco napísaný scenár a dialógy.Mám moc rád hlavne 5 diel, keď vyrábajú likér a konzervy. Vždy sa teším na opakovanie tohto diela. Dávam 100%.

Straty a nálezy

Straty a nálezy (1974)

Na Slovensku sa moc seriálov, na ktoré sa spomína nenatočilo. Tento k ním ale určite nepatrí. Seriál zaujal už výborne napísaným scenárom, ale hlavne obsadením hlavných postáv. Juraj Kukura sa stal "slávnym ako RUDO" Mňa osobne zaujal aj Dr. Krásny ( Martin Huba) ale aj Vladimír Můller, ako riaditeľ továrne a otec Ruda. Je to poctivo urobený film. Dávam 80%.

M.A.S.H.

M.A.S.H. (1972)

Úplne zaslúžených 100%. V tomto seriály je všetko : humor, smútok, láska, nenávisť, múdrosť, hlúposť. Môžem ho sledovať stále a vždy ma baví!!! Ak by sa dal hodnotiť český dabing tohto seriálu tak by som dal ďalších 100%.

Arabela

Arabela (1980)

Arabela je pojem na ktorý sa nedá zabudnúť. Prvá séria je jeden z najlepších detských seriálov. Tento seriál je hlboko zapísaný v histórii televízie. Herci sú fantastický , a je to prehlad toho najlepšieho čo sme u nás mali. Bravo pán Vorlíček. Ja dávam za túto sériu jasných 100%.

Bylo nás pět

Bylo nás pět (1994)

Výborný seriál - jeden z toho najlepšieho čo sa natočilo po revolúcii. Dielo sa nevtiera ale krásne postupne plynie!! Pripomína život živnostníka za prvej republiky v malom mestečku očami chlapca, ktrorý má svojich štyroch kamarátov. Výborné herecké výkony výborných hercov. 95%.

Priatelia

Priatelia (1994)

Výborný americký seriál. Výborné herecké výkony, výborný scenár. Videl som ho v slovenskom aj v českom dabingu a musím priznať, že v slovenskom je omnoho lepší. Už aj u nás sa konečne robí dobrý dabing. 85%.

Hříšní lidé města pražského

Hříšní lidé města pražského (1968)

Seriál môjho dectva. Už ten začiatok je nezabudnuteľný! Vždy si spomeniem na pištoľ, ktorá mieri na mňa a na tú hudbu. Herecký koncert pánov Marvana, Vinklářa, Bláhu a Filipovského tvorí históriu televíznej kriminálky. Mám najradšej diel o otlačku palca. " Tumpach co stojíte jako tumpachovej????" Ja som dal 100%

Četnícke humoresky

Četnícke humoresky (2001)

Tento žandársky seriál milujem. Nahral som si všetky diely. Musím ale podoktnúť, že prvé dve série sa mi páčili viac, ako posledná séria. Hrá tu množstvo výborných hercov a čo je perfektné, že z celej bývalej republiky. V Brne som bol na vojne, tak mám k tomuto seriálu aj osobný vzťah. Dávam 100%. Pám Moskalyk a pani Moskalyková ďakujem!!!