Reklama

Reklama

Joong-ki Song

Joong-ki Song

nar. 19.08.1985 (38 rokov)
Městský obvod Secheon, Tedžon, Južná Kórea

Biografia

Song Joong-ki je herec, pochádzajúci z Južnej Kórei, najznámejší z televíznych seriálov ako Sungkyunkwan Scandal či Deep Rooted Tree.

Počas strednej školy sa venoval rýchlokorčuľovaniu, reprezentoval svoje mesto a vyhral niekoľko ocenení. Neskôr, kvôli zraneniu, musel šport ukončiť a začal svoju pozornosť upriamovať na učenie. Vďaka úsiliu a výborným známkam sa dostal na prestížnu univerzitu Sungkyunkwan.

Kvôli svojej nesmelej povahe navštevoval niekoľko krúžkov, vrátane hereckého, aby sa viac socializoval. Po určitom čase začal brať herectvo vážne a debutoval v roku 2008 vo filme Frozen Flower. Jeho hereckú kariéru odštartovali hlavne televízne seriály a taktiež aj účasť na hudobnej šou kanála KBS.

Rok 2012 popisuje ako "výnimočný rok", čo sa týka kariéry. Hral v seriáloch A Werewolf Boy, na ktorý sa dôkladne pripravoval a The Innocent Man, kde získal svoju prvú hlavnú rolu.

Od roku 2013 bol zapísaný do povinnej vojenskej služby a na televíznu obrazovku sa vrátil po jej ukončení, v seriáli Descendants of the Sun.

Martyska

Herec

Hosť

Relácie
2017

몬스타 엑스레이 2

2014

Bēnpǎo Ba

2010

Reonning maen

1998

뮤직뱅크 - moderátor

Reklama

Reklama