Reklama

Reklama

Ruth Connell

Ruth Connell

nar. 20.04.1979 (45 rokov)
Falkirk, Scotland, Veľká Británia

Zaujímavosti (18)

Hrozba z temnoty - Brother's Keeper (2015)

  • Latinské zaklínadlo, ktoré Rowena (Ruth Connell) používa na odstránenie Znamenia Kaina od Deana (Jensen Ackles): "AB MANU DEI, AB MANU HOMINIS. AB CRUORE CORDIS MEI ADFUSURO IN AETERNUM. TOLLE MALEDICTIONEM TUAM AB HOC VIRO" v preklade znamená: "Tvojou rukou, z ruky tohto muža, krvou môjho srdca, mojou večnou láskou, vezmi svoje zlomyseľnosti od tohto muža." (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - Dark Dynasty (2015)

  • Rowena (Ruth Connell) povie Charlie (Felicia Day), že Knihu prekliatych napísala čarodejnica menom Agnes, ktorá bola trochu šialená, čo je odkaz na knihu "Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch", napísali ju Neil Gaiman a Terry Pratchett. (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - The Bad Seed (2015)

  • Na začiatku epizódy sa Rowena (Ruth Connell) snaží naverbovať 3 čarodejnice. Je tu sivovlasá staršia čarodejnica, čiernovlasá čarodejnica v strednom veku a mladá čarodejnica v štýle goth. Panna, Matka a Babizna je bežnou pohanskou ikonológiou, ktorá sa často spája s Bohyňou Trojitej (Mesačnej). To, že Rowena nakoniec zabije 3 čarodejnice, ktoré zodpovedajú ikonografii, by sa mohlo považovať za symbol toho, že zvrhla starý poriadok, aby presadila svoj vlastnú agendu. (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - The Hunter Games (2015)

  • Zatiaľ čo Rowena (Ruth Connell) pripravuje kúzlo, veselo si pohmkáva ľudovú pieseň „Scotland, the Brave“. Ona a Crowley/Fergus (Mark Sheppard) pochádzajú zo Škótska za čias 17.-18. storočia. Táto melódia pochádza zo začiatku 20. storočia, no je považovaná za jednu z neoficiálnych škótskych národných hymien. (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - The Werther Project (2015)

  • Rozčúlená a teraz zajatá Rowena (Ruth Connell) nazýva Sama (Jared Padalecki) "big bampot". V škótskom slangu je "bampot" buď náhodný, neohrabaný hlupák, alebo zlomyseľný, zradný lump. Rowena by mohla mať na mysli obe významy. Mimochodom, slovo "bampot" bolo do slovníka Oxford English Dictionary pridané v roku 2019. (Pat.Ko)

Hrozba z temnoty - Girls, Girls, Girls (2014)

  • Rowena (Ruth Connell) vezme dve prostitútky do reštaurácie s názvom Bistro des Moules. Moules po francúzsky znamená mušle, a keďže mušle sú druhom lastúrnikov, moules vo francúzštine sa používa ako slang pre slovo vagína. (Pat.Ko)

Herečka

Hosť

Relácie
2009

Red Carpet Report

Reklama

Reklama