Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rok 1973, St. Louis, Missouri. Malá dívka ve sklepě našla podivný trezor. Když se ho snažila otevřít, spadla na zem. Něco z trezoru uniklo na svobodu a všechny nahoře zabilo. Sam přinesl Knihu prokleté Roweně. Podle něj jen ona dokáže z Deana sejmout Kainovo znamení. Dean je stále pod vlivem znamení a zase začal řádit. Zabil 6 upírů sám. Prý aby se „odreagoval“. Vrátí se zpět na základnu, kde Sam najde záznam z května 1956 ze schůzky Strážců. Tam se dozví o podivném trezoru. V záznamech najde adresu domu, kde se trezor skrývá. V trezoru může být něco, co Deana zbaví znamení, anebo to přinese něco horšího... (Varan)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (16)

Zaujímavosti (11)

  • Matka z roku 1973 hovorí svojej dcére, aby pomáhala s domácimi prácami a prosí ju: "Prosím ťa, bez tvojich tých vecí, Betty Friedan." V roku 1963 Betty Friedan vydala knihu "The Feminine Mystique", v ktorej argumentovala, že niektoré ženy nie sú spokojné so životom domácej ženy a matky, ktorá sa venuje iba vareniu, nákupom potravín, upratovaniu, výchove detí a uspokojovaniu svojho manžela. Friedanovej radikálna myšlienka spočívala v tom, že niektoré ženy túžia po vysokoškolskom vzdelaní a kariére, mali politické názory a možno dokonca ambície a mohli fungovať (napriek ich nedostatku penisov) vo svete podnikania. (Pat.Ko)
  • Skrytá miestnosť bola obložená latami a omietkou niekedy pred rokom 1958. Technika s latami a omietkou bola vyvinutá na začiatku 18. storočia a zostala štandardným materiálom na obkladanie stien a stropov až do doby, kým sa v 20. storočí stala populárnou sadrokartónová doska. V Spojených štátoch sa sadrokartón stal štandardom v období od polovice do konca 20. storočia. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama