Reklama

Reklama

Marlene Favela

Marlene Favela

nar. 05.08.1976 (47 rokov)
Santiago Papasquiaro, Durango, Mexiko

Zaujímavosti (7)

El maleficio (2023)

  • Marlene Favela (Beatriz) se spolu s několika dalšími členy štábu nechala slyšet, že během natáčení mělo docházet k jistým „paranormálním aktivitám“ – podobná tvrzení jsou však u projektů s hororovou tematikou běžná. Herečka Jacqueline Andere (Nuria) se naopak svěřila, že během natáčení nic neobvyklého nezpozorovala. (fiLLthe3DD)

El Rostro de la Venganza (2012)

  • Marlene Favela (Alicia) obdržela nabídku na roli ve chvíli, kdy se v nemocnici vzpamatovávala z prodělané mrtvice. Producenty proto odkázala na svého lékaře, který herečce účinkování v seriálu doporučil. Aktivita Favele jedině prospěla, v opačném případě by totiž doma přemítala nad tím, jak mohla dostat mrtvici v tak nízkém věku (konkrétně ve 38 letech). (fiLLthe3DD)

Divoška Rosaura (2002)

  • Herečky Marlene Favela (Rosaura), Carolina Tejera (Eva) a Marjorie De Sousa (Camelia) si nepadly do oka a panovala mezi nimi skoro až „nenávist“, stejně jako mezi jejich postavami. Toho se rozhodl využít scenárista Alberto Gómez a herečkám schválně psal co největší množství společných scén – v těch se ženy obvykle rvaly a fackovaly, přičemž díky nevraživosti ve skutečném životě byly jejich výkony o to více „přesvědčivější“. Gómez po letech přiznal, že šarvátky hereček mu způsobovaly škodolibé potěšení. (fiLLthe3DD)

Herečka

Hosť

Reklama

Reklama