Reklama

Reklama

Carolina Tejera

Carolina Tejera

nar. 14.10.1976 (47 rokov)
Caracas, Venezuela

Zaujímavosti (3)

Někdo se dívá (2010)

  • Postavy Daniela Vidala (Héctor Soberón) a Valerie Stewart (Carolina Tejera) v původní verzi (od r. 2007) nenajdeme a do tohoto remaku byly přidány proto, aby se natáhla délka celého seriálu. Originál má totiž „jen“ 78 epizod, remake pak díky dalším podzápletkám má epizod 116. (fiLLthe3DD)

Divoška Rosaura (2002)

  • Herečky Marlene Favela (Rosaura), Carolina Tejera (Eva) a Marjorie De Sousa (Camelia) si nepadly do oka a panovala mezi nimi skoro až „nenávist“, stejně jako mezi jejich postavami. Toho se rozhodl využít scenárista Alberto Gómez a herečkám schválně psal co největší množství společných scén – v těch se ženy obvykle rvaly a fackovaly, přičemž díky nevraživosti ve skutečném životě byly jejich výkony o to více „přesvědčivější“. Gómez po letech přiznal, že šarvátky hereček mu způsobovaly škodolibé potěšení. (fiLLthe3DD)

Divoška Rosaura (2002)

  • Ve 246. epizodě 1. série je hlavní záporačka Eva (Carolina Tejera) sežrána aligátory uprostřed bažin. V roce 2019 však bylo formou audioknihy vydáno pokračování s názvem „Los Ojos de la Gata“, ve kterém je odhaleno, co bylo s protagonisty po konci seriálu a že Eva útok plazů nakonec přežila. (fiLLthe3DD)

Galéria (1)

Reklama

Herečka

Reklama

Reklama