Reklama

Reklama

Maritza Rodríguez

Maritza Rodríguez

nar. 01.09.1975 (48 rokov)
Barranquilla, Kolumbia

Zaujímavosti (5)

La casa de al lado (2011)

  • V chilském originále La Família de al lado (od r. 2010) nemá hlavní hrdinka Pilar (Maria Elena Swett) žádné zlé dvojče – zde se však tvůrci poněkud rozhodli pozměnit synopsi, a tak se téměř ke konci objevuje psychopatka Raquel, zlá sestra Pilar. Obě postavy si v této verzi zahrála Maritza Rodríguez, jež si dvojčata zahrála i v telenovele Acorralada (od r. 2007). (fiLLthe3DD)

Pravá tvár vášne (2008)

  • Herečka Maritza Rodríguez (Sara Andrade) se v roce 2021 nechala slyšet, že během natáčení si moc nesedla s hereckým kolegou Martínem Karpanem (Daniel Montiel). Dodala ale, že i navzdory napjaté atmosféře oba herci nakonec udrželi nervy na uzdě a ke konfliktům nedocházelo. Jejich postavy zde paradoxně mají spoustu mileneckých scén. (fiLLthe3DD)

Pravá tvár vášne (2008)

  • Herečky Elizabeth Gutiérrez (Analía, Mariana), Maritza Rodriguez (Sara) a Gaby Espino (Mariana, Analía) si měly společně zahrát role sester ve westernovsky laděné telenovele společnosti Telemundo s názvem „La Mala, La buena y la Tonta“. Ta měla být uvedena v roce 2010, všechny tři herečky si dokonce zahrály i v traileru, k realizaci samotného seriálu však nedošlo. Místo toho si Gutierréz záhrala hlavní roli v mysteriózním seriálu El Fantasma de Elena (od r. 2010), Rodriguez v odlehčeném „Perro Amor“ a Espino v narconovele „Ojo por ojo“ - všechny tři seriály byly uvedeny v roce 2010 a byly produkovány Telemundem. (fiLLthe3DD)

Herečka

Reklama

Reklama