Reklama

Reklama

Maritza Rodríguez

Maritza Rodríguez

nar. 01.09.1975 (48 rokov)
Barranquilla, Kolumbia

Biografia (1)

Celým jménem Maritza Rodriguez Gomez se narodila 1. září 1975 v Baranquille v Kolumbii ve znamení Panny. Tato 173 cm vysoká šedooká kráska hovoří plynule španělsky a anglicky. Maritza se živí jako herečka, zpěvačka,moderátorka a má i své vlastní parfémy - Única a Única night. Mezi její oblíbené činnosti patří spánek a tancování velmi populární Salsy. Také má ráda malé psy a líbí se jí modrá barva. Mezi její oblíbená jídla patří sushi, čočka a těstoviny. Maritza má… (viac)

Zaujímavosti (5)

La casa de al lado (2011)

  • V chilském originále La Família de al lado (od r. 2010) nemá hlavní hrdinka Pilar (Maria Elena Swett) žádné zlé dvojče – zde se však tvůrci poněkud rozhodli pozměnit synopsi, a tak se téměř ke konci objevuje psychopatka Raquel, zlá sestra Pilar. Obě postavy si v této verzi zahrála Maritza Rodríguez, jež si dvojčata zahrála i v telenovele Acorralada (od r. 2007). (fiLLthe3DD)

Pravá tvár vášne (2008)

  • Herečka Maritza Rodríguez (Sara Andrade) se v roce 2021 nechala slyšet, že během natáčení si moc nesedla s hereckým kolegou Martínem Karpanem (Daniel Montiel). Dodala ale, že i navzdory napjaté atmosféře oba herci nakonec udrželi nervy na uzdě a ke konfliktům nedocházelo. Jejich postavy zde paradoxně mají spoustu mileneckých scén. (fiLLthe3DD)

Galéria (6)

Reklama

Herečka

Reklama

Reklama