Reklama

Reklama

Temné sprisahanie

  • Česko Pod rouškou temnoty (viac)
Trailer 1

Politická aktivistka Sofia zahynie pri nehode, pri ktorej ju zrejme niekto úmyselne zrazil autom a ušiel z miesta činu. Veterán vietnamskej vojny Travis Block pracuje ako tajný agent pre riaditeľa FBI Gabriela Robinsona a vykonáva špinavú prácu ako likvidátor problémov v systéme. Travis chce odísť do dôchodku a tráviť viac času so svojou dcérou a vnučkou, ale šéf ho nechce prepustiť. Novinárka Mira Jonesová pátra po príčinách Sofiinej smrti a získa dôkaz, že nešlo o nehodu. Tajný agent Dusty Crane jej navyše tvrdí, že má informácie o prísne tajnej operácii FBI s názvom Projekt Unity, pri ktorej sa likvidujú nepohodlní ľudia a zabíjajú nevinní civilisti ako Sofia. Riaditeľ FBI poverí Travisa Blocka poslednou úlohou pred odchodom do dôchodku, má priviesť agenta Dustyho Cranea. Vzápätí zavraždia Cranea a unesú Blockovu dcéru s vnučkou. Keď sa Block dozvie od novinárky o tajnom projekte FBI a vražde jej vydavateľa, ktorý o tom publikoval článok, nezostáva mu nič iné, len považovať svojho šéfa za zločinca a zastaviť ho všetkými prostriedkami. Nečudo, veď čoskoro by sa na zozname smrti ocitol aj on so svojou rodinou. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (77)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zopár kompetentných a nepodfinancovaných akčných scén (nejaká tá cool bitka, priemerná prestrelka alebo totálne zbytočná naháňačka) vo filme s extrémne debilným a nefunkčným scenárom. Už ani charizma dedka Neesona (fakt tu hrá dedka) to nezachráni. Je to o chlp horšie ako Honest Thief, ale o všetky zvyšné chlpy na Willisovej hlave lepšie ako jeho súčasné pseudofilmy. 3/10. ()

KOOHA odpad!

všetky recenzie používateľa

Twe to je hrob jako svine, na to se nedalo vubec koukat. Pustil jsem si to, ale klobel jsem neco na telefonu a po 30 minutach jsem se pristihnul, ze jsem ani nezdvihnul oboci se podivat, co ze se tam deje. Dej vo nicem, lokace kdesi ve Vancouveru, proste zumpa jako svine. Uz at nic netoci, jde to s nim s kopce ()

Reklama

xxmurphyxx odpad!

všetky recenzie používateľa

Ok kurva všetci, zdravím Vás všetkých, ženy, mužov, mužoženy, ženomužov, transgenderov, transformerov, mámštyridsaťaleešteneviemčímchcembyť, bielych, čiernych aj na poly pečených na dnešnom mítingu. Priklepli nám lóve na nový film, Starbucks a Dodge chcem svoj product placement a blm s metoo organizáciou sa tiež hlásia o slovo. Nejaké nápady Hm? Nikto nič? Ja jeden mám. Natočme niečo originálne, čo tu ešte nebolo s popiči príbehom, plnom zvratov a hutnej dialógovej väzby s nadupanými akčnými pasážami. O skorumpovaných agentoch FBI, ktorí budú naháňať iného neskorumpovaného agenta, ktorý odhalí konšpiráciu intergalaktických rozmerov. Hmmm, ja ti kurva brácho neviem...Príde mi to také, že možno už to niekedy, niekto, niekde natočil. Už to mám! Skorumpovaní agenti budú naháňať rovnako skorumpovaného agenta, ktorého osvieti a obráti sa. Paráda. A na pomoc sa mu dokníše rovno z domova dôchodcov Liam fucking Neeson a nebude to trvať ani 96 hodín. Čo ti jebe, to tak je iný banger kámo. A naháňať sa budú, ale len tak pomaly, lebo šak Liam a jeho vek, chápeš no a lebo budú zapletení do smrti nejakej liberálnej baby, takže tam môžeme napchať hromadu kecov o rasizme, feminizme, nihilizme, anallizme aj kataklizme a dosadíme tam čiernu reportérku s avokádom na hlave a s jej bielym nadriadeným, ktorý bude ale hrozný dick a preto ho necháme zhebnúť aj s jeho hipsterskou polobriadkou a balerínkach v jeho červenom Porsche 911. Nesmieme zabudnúť aj na emočne vypäté scény, tak tam hneď na úvod dáme bandu rasistických redneckov niekde v prdeli na samote lesa. Prihodíme aj nejakú fackovačku s partiou pochôdzkárov, progresívni ľudia milujú, keď fízli dostávajú cez piču. Najlepšie s choreografiou s ktorou nám pomôže nejaký člen špeciálneho klubu priateľov karate s Downovým syndrómom. Jo bejby! A okoreníme to nejakými akčnými scénami, typu visím na odpadovej rúre baráku na prvom poschodí a ostreľujem sa na tri metre s bandou mamrdov nekonečným zásobníkom do stien. A nesmie chýbať ani automobilová naháňačka. Najlepšie v 40 km rýchlosti na smetiarskom aute, to je ten správny adrenalín. Vole to bude biják toto. To jebať kazety aj tie netflixe, toto musí na veľké plátno. Ukvapla mi slza. Liam...jeb už na to prosím ťa a vyberaj si úlohy za triezva. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Žiaľ žiadna sláva veru. Človek zaspomína so slzou v oku na sériu Taken. Nebolo to márne, ale také o ničom, hralo sa tu na veľké sprisahanie, ale bolo to také televízne, že to až bolelo. Technicky to nebolo najhoršie, ale scenár bol veru deravý ako sito. Škoda, ale samozrejme nemôžme čakať od Neesona v 70tke stále zázraky, veď už v Taken bol takmer dôchodca... :) ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

standardní Neesonovská jednohubka, která má světlejší chvilky a je rozhodně lepší než nedávná Ice Road, ale na jeho slavnější kousky se nechytá ani omylem.Neeson se jako ultra spšel agent musí tentokrát vyrovnat s nekalými praktikami uvnitř FBI a jakkoliv tenhle nápad není špatný (byť není originální),tak to celou dobu jede na půl plynu a ve finále se to rozplizne do nikam...40% ()

Galéria (109)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Canberre, Mount Macedon a Melbourne (Austrália). (Arsenal83)

Reklama

Reklama