Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, láska, smrt i katastrofa, která doslova visí ve vzduchu. Absurdní komedie režiséra Noaha Baumbacha, nominovaného na Oscara. (Netflix)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (137)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Americká rodina sa potýka s každodennými problémami a chaotickým svetom. Všetko sa mení vo chvíli, keď ich mestečko zasiahne toxická katastrofa, ktorá navždy zmení ich životy. - Počítal som s tým, že to nebude nič pre mňa, ale reku že keď má kamarát silentname Noaha Baumbacha ako oblúbeného režiséra aj scenáristu, skúsim tomu dať šancu. Nanešťastie ma to vôbec nechytilo a vlastne ani netuším, čo tým tvorcovia chceli zdeliť, pretože som po celý čas myslel na horor Martyrs, ktorý som včera po rokoch opätovne zhliadol a podobne ako pri prvom zhliadnutí ma úplne odrovnal. Občas sa objaví nejaká úsmevná scéna alebo moment prekvapenia, ale pre podobné filmy jednoducho nie som cielovou skupinou a nekonečná stopáž je už len klincom do rakvy. ()

Morien 

všetky recenzie používateľa

Konečně Baumbach, který mi přijde fantastický, a zrovna ten se nelíbí nikomu jinému. I když uznávám, že to trochu působí, jako by byly ze scénáře náhodně vytrhány různé stránky a vzniklé mezery všichni společně ignorují. Díky fantastickým hercům a uvěřitelnému možnému světu mi to nicméně šáhlo na duši. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Noah Baumbach sa tu zrejme chcel poopičiť po nedávnej, vynikajúcej sociálnej satire DON´T LOOK UP. Viacmenej to prepískol a chcel sa v konzumnej spoločnosti hrabať ešte viac, a to hlavne formou ´´intelektuálnych´´ dialógov, z ktorých sa človeku chce, vďaka ich prvoplánovistosti, hneď smiať. Nieje všetko zlato, čo sa blyští a Netflix by mal nájsť už konečne sito, na zbytočné scenáre. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

White Noise som musel dať asi na päť razy! Ako seriál. Prvé dve tretiny filmu ma masakrálne mučili.Hlavne dialogy medzi Adamom Driverom a Donom Cheadle. To som pomaly chcel spáchať samovraždu od bolesti a utrpenia, aké mi prinášali. Ku koncu sa situácia trochu vylepšila hláškami , ale dokopy asi dvadsať minút zábavy z filmu, ktorý trvá čosi nad dve hodky, mi vydá tak maximálne na jednu hviezdu. ()

Rimsy 

všetky recenzie používateľa

Bílý šum je alegorická konverzační romance s příměsí černohumorné satiry – anebo také cokoli jiného. Noah Baumbach využil nápadité předlohy a silné herecké sestavy k filmu, který je v mnoha scénách a jednotlivostech poutavý, v součtu však přehlcený a rozpadlý. Zajímavý experiment rozhodně ano, ale zlomové autorské dílo nikoli. ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (8)

  • Rádio budík Jacka Gladneyho (Adam Driver) vo filme je značky Panasonic. „Panasonic“ bol aj pôvodný názov predlohy od Dona DeLilla pre jeho román „White Noise“, čo sa ale muselo zmeniť kvôli ochrannej známke, ktorú vlastní značka elektroniky. (Arsenal83)
  • Počas nakrúcania filmu náhle zomreli až traja členovia štábu. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (viac)

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

Nový Star Wars seriál nabírá další hvězdu

07.09.2022

The Acolyte, nadcházející Star Wars seriál zasazený poprvé do období dávno před prequelovou trilogií v éře tzv. High Republic, nabírá další hvězdnou posilu. K dříve oznámené Amandle Stenberg … (viac)

Reklama

Reklama