Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(9)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (35)

elanius 

všetky recenzie používateľa

Originálny zjav na seriálovej mape. Napriek ponurosti, minimalizmu a extravagantnému dizajnu mi hlavne prvých pár častí prišlo neskutočne osviežujúcich v porovnaní s tou masou uniformných seriálov čo sa na nás valia. Ďalším plusom sú herci a teda tento zvláštny formát im dáva dosť vyniknúť. Čím sa ale viacej séria rozbiehala, trochu som strácal pozornosť. Oveľa vyššie hodnotenia majú posledné tri časti, neviem ale prečo, viac sa mi páčili tie úvodné. Druhá séria ako to tak býva bude zlomové. Tak nejako očakávam, že seriál sa postupne bude viac venovať vzťahom ako odhaľovaniu pozadia firmy. Nechám sa ale prekvapiť a rozhodne som 'in' aj na pokračovanie. (7/10) ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V poslední době mám štěstí na nové seriály; sotva jsem se dodíval na The Offer (seriál) (2022), narazil jsem na tuto pro mě velmi zajímavou záležitost. A i když mě její pilotní epizoda příliš neoslovila, už od druhého dílu jsem si první sezónu začal užívat, což mi vydrželo až do jejího konce. Tvůrci dokázali připravit luxusní balíček, který obsahoval dobře napsaný a natočený příběh, zajímavé a skvěle obsazené postavy, parádní, místy téměř hororovou atmosféru, a to všechno doplňoval neustálý pocit většího či až skoro nenápadného napětí. Pokud se dožiju druhé sezóny, určitě si ji nenechám ujít. / Poučení: A pak že otroctví odzvonilo. 4*+ ()

Reklama

honajz2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První tři díly a poslední dva jsou naprosto skvělé, ale celý prostředek je víceméně jen vatou, skrze kterou si to chce u diváků upevnit krapet falešný dojem silně mysteriózního, artového a propracovaného seriálu, kterým Odloučeno sice úplně nejsou, ale náběh mají dobrý a napínat i zaujmout určitě umí. Dokonce se povedlo vybudovat zajímavé postavy, jejichž osudy rád budu sledovat i nadále. Teď jen doufat, že druhá série to moc nepodělá a že to neskončí tak, jako u každého seriálu, který jsem si oblíbil a na jeho pokračování musel čekat (tz. skončí předčasně)... Slabé 4* ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to skvelé a pokiaľ si to chcete čo najviac užiť, tak si nič viac nezisťujte a rovno do toho. Už len vyzradenie základného konceptu seriálu zníži pôsobivosť prvého dielu, v ktorom pomaly zisťujeme, či ide o niečo nadprirodzené až pekelné alebo to má racionálne vedecké vysvetlenie. A pokiaľ nemáte radi seriály, ktoré ústredný koncept naťahujú donekonečna ako to robil Lost, tak budete trpieť viac ako ústredné postavy. Za mňa skvelý koncept a bavilo ma sledovať hlavne dianie vnútri. Pomalé spoznávanie jak to tam funguje a psychologické vykreslenie postáv. To som si užíval a pomalé tempo mi vôbec nevadilo.  Pripomínalo mi to sci-fi filmy o antiutopii v ktorých sa hlavný hrdina po precitnutí snaží bojovať proti systému. Preto ma najviac bavilo prvých 6 dielov, kým sme poriadne nevedeli kto je na čele toho všetkého. Pointa, že za všetkým je nejaký zlý jednotlivec, ktorý sa ten systém ešte len snaží rozšíriť do celého sveta, ma dvakrát nepotešila. Viac by sa mi páčilo, keby tak už fungoval celý svet a my by sme sledovali formujúci sa odpor proti systému. Ďalej ma trochu sklamalo, že príliš nevyužili premiešanie vzťahov medzi vnútornými a vonkajšími verziami postáv. Napríklad keby diabolská šéfka Harmony Cobelová bola vo vonkajšom svete naozaj len otravná neškodná susedka, by bolo oveľa vtipnejšie. To s Markovou ženou prišlo príliš neskoro a nepôsobilo to na mňa tak silne ako malo. Snáď z toho viac vyťažia v druhej sérii. Finále je dokonale podvratne vygradované a v tom najlepšom pokračovanie nabudúce. Už sa ho neviem dočkať a snáď si to udrží kvalitu. 8/10. ()

slord 

všetky recenzie používateľa

Originálna seriálová pecička so zaujímavým vizuálom a super soundtrackom, seriál sa nikam neponáhľa, toto tempo nemusí každému vyhovovať, no ja som si to veľmi užíval, herecké výkony sú skvelé, hlavná myšlienka je spracovaná super a dokáže byť dosť desivá, Ben Stiller na režisérskej stoličke válí a teším sa na druhú sériu. 9,5/10 ()

Galéria (174)

Zaujímavosti (2)

  • Ve 31. minutě na videu zobrazeném na pohřbu hraje Petey (Yul Vazquez) společně se svou dcerou skladbu „Enter Sandman“ od americké metalové kapely Metallica, která vyšla v roce 1991 na jejich albu nazvaném „Metallica“. (Trajektt)
  • Ve 2. minutě, když Irving (John Turturro) začne malovat svůj obraz, slyšíme v pozadí skladbu „Ace of Spades“ od britské heavymetalové skupiny Motörhead, které vyšlo na stejnojmenném albu v roce 1980. (Trajektt)

Reklama

Reklama