Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Kapitán Charles Boone (Adrien Brody) sa po smrti svoje manželky presťahuje so svojimi troma deťmi do zapadnutého mestečka, v ktorom zdedil dom. Tu sa bude musieť postaviť temnote, ktorá sa točí okolo jeho rodiny už celé generácie. (Game90)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (8)

Chapelwaite (2021) 

Zbytocne roztahane na desat epizod. Ani Brody nezachranil to, aby som sa i tu mnohokrat nepotykal s minimalnou atmosferou, ci predvidatelnym dejom. Asi po piatej casti uz som pouzival rychloposuv, lebo bola bud plna vaty, alebo mi pripadala ochotnicky, ci dokonca ako parodia. Slabota. Neodporucam. Myslim, ze z cervenych cisel velmi rychlo klesne. ()

Blood Calls Blood (2021) (E01) 

Rozjazd a i samotne zasadenie je pozvolne az komorne. A prakticky celu epizodu venuju tvorcovia tomu, co v beznych lacnych horroroch  trva cca 20min. Totiz prichod nejakej rodiny do neznameho domu s "temnou" minulostou. A prve otukavanie sa s nou. Zachranil to aspon zaver. Typek s kladivom a vedrom. Som zvedavy, ci to bude len o nejakej genetickej predispozicii a zvedavej nebojacnej zurnalistke, alebo i nieco ozaj atmosfericke. Zatial len priemer. Brody je v poho a i spinavost a chladny filter tomu svedcia. ()

Memento Mori (2021) (E02) 

Povercivi hlupaci su vzdy "balzamom" pre divaka. :) V takom meste by som veru biznis nerozbiehal. Tomu klise s "fararkom" sa vyhnut mohli, ale mozno to zohra nejaku podstatnejsiu rolu v dalsich epizodach. Takze stary Boon s kladivom pobehuje v stenach domu a zapacila sa mu mlada "krivonozka"? S touto premisou tu uz tiez boli za cca poslednych 6 rokov dva vcelku uchadzajuce horrory. Snad toto spracovanie bude odlisne. Dufam, ze tatkove vidiny nebudu az pricaste, hoci je pravda, ze rozvernu kocku s jablckom nevidel iba on, ale i straznikova milenka/zena. ()

Legacy of Madness (2021) (E03) 

Konecne epizoda, co ma i poriadny mystery naboj. Spokojnost, hoci opat tu vidime mozny vzorec. Prihodne vidime "manifestaciu" dedicnej choroby na malom drobcovi, po tom, ako to tatinovi spravca azyloveho domu? Je mi to tazko uveritelne. Potesila opat postava "kladivara", ktore je rozhodne z masa a kosti. :) Nuz a ten zaver so sekacom bol len takym brnknutim na strunu. 65% ()

The Promised (2021) (E04) 

Ok, tak v tejto epizode sa uz vyjasnili "vztahy" a "bytosti". Aspon teda dufam, ze tie zubky to vysvetlili dostatocne. Uvidime, okolo coho sa bude tocit zvysnych 6 epizod. ()

The Prophet (2021) (E05) 

Jacob je rozhodne zaujimava "bytost", i ked trosku skostnatela. Myslim, ze ten uplny zaver, po tom, co sme sa dozvedeli, nemusi byt definitivny. ()

De Vermis Mysteriis (2021) (E07) 

Okrem podareneho napadu s harpunou ma moc tato epizoda neoslovila. Akosi ma Brodyho bluznenie a ocicka nechavali chladnym. Dost teatralne. ()

Hold the Night (2021) (E08) 

Obcas som mal dojem akoby som sledoval nejaku nepodarenu parodiu, na herectvo. "Detsky twist" sa priamo nukal...meh. Rychloposuv to isti. ()

Reklama

Reklama