Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday vyhodí ze školy kvůli nádherně krutému vtípku, a tak ji její rodiče zapíšou na Akademii Nevermore, kde se do sebe kdysi zamilovali. (Netflix)

Recenzie (68)

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sabrina se mi zatím jeví jako lepší volba, ale zklamaný nejsem. Pečlivý vizuál, na jaký už si zmlsaný divák zvyknul, strašidelná hudba a solidní herecké obsazení. Zeta-Jonesová ok, ale Hustonová byla o trochu lepší....třeba se ještě předvede. Sympatie míří ke Gwendoline. Suchý a bizarní humor je fajn, kéž by byl ještě více přetaven do činů, tak jako tomu bylo s piraňami. - ...parní gilotinu, aby šlo stínání hlav panenek rychleji...- ()

quido_zidle 

všetky recenzie používateľa

Překvapení. Máme tu malinkou, klišoidní Netflix superstrongirl jako v asi deseti dalších jejich sračkách(překvapivě ale není ani lesba, ani černoška hmm...) a ono to funguje...! Pustil jsem si to u snídaně, s tím, že to určitě v půlce dílu vzdám. A ono ne, vtáhlo mě to do děje, má to vtip, náboj, děj, nápad, herce, režii, kameru i vizuál. Takhle kdyby natočili Harryho Pottera, tak bych u něho určitě neusnul... ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wednesday Addams je problémové dievča, ktoré už vyrazili so šiestich škôl a tak sa dostáva do Akadémie Nevermore ktorú navštevujú zaujímavé deti. V okolí sa ale deje niečo záhadné a lesmi sa potuluje vrah. Prevedenie: Tých imbecilov, ktorý sa podieľali na českej lokalizácií k tomuto seriálu by som dal zbičovať. Nevermore - NikdyVíce? Vážne? Potom prečo aj Wednesday nevolajú Streda? Kde je kurva tá hranica v tom českom debilnom dabingu? To ale stále nie je tá najiritujúcejšia vec. najviac ma mrzí iba veľmi chabý Burtonov rukopis, neviem či ho Netflix drži za gule alebo len už má jednoducho na háku ale je to chabé. Miestami zábavná teenege zlátanina, ktorú nad vodou priemerna drží iba dokonalá Ortega. A k tomu kastingu na Gomeza sa radšej nebudem ani vyjadrovať - grcám žlč.  65% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Každému s IQ vyšším ako má splachovacie WC bolo jasné že seriál o mladej sebavedomej pubertiačke ktorú hrá 20 ročná osoba, ktorá by ešte pred dvadsiatimi rokmi aj na 20 vyzerala a nie na 12, muselo byť zrejme že Netflix Brainwashington Capitals pochopiteľne v príbehu zobrazí bububu šikanu, bububu bielych tupých chlapcov, sebavedomú klitorisáčku a akosi tam zakomponuje aj rasizmus. Pochopiteľne Stredu na ostrove Robinsona porazí aristrokat, ktorý je úplne nečakane cukrovinka Čierny Princ a samozrejme že má klitoris. V takmer každej kaviarni ktorú navštívite sa to len tak hemží obsluhou, ktorú tvoria mladí chlapci a nie dievčatá. Tie samozrejme ako prvé zamestnanie či brigádu robia kuriérov či rozvážajú pizzu :-D :-D.  Síce môj tip že nejakým zázrakom sa Streda dostane na nejakú katolícku školu aby rúcali predsudky aj v tomto smere (a naozaj, verte neverte, s týmto nemá Fycco naozaj nič) nakoniec to tak nie je, ale bububu náboženský fanatici sa nakoniec predsa len spomenú. A keď sa ako totálny liberálny prikokoti cítili už aj scénaristi, tak Strede aspoň vo veku 6 rokov dokázala ublížit skupinka organizovaných 547 chhlapcov, tam už dostatok sily aby ich premohla nenašla :-D :-D...aký to paradox v porovnaní s reálnym svetom. Ako fikcia celkom dobré, ale najlepšie to celé podčiarkol asi výber Goméza, takto ešte 125 kilovým americkým 16 ročným vorvaňkám potrebovali naznačiť že sa na svete nájde aspoň jedna ľudská bytosť odpornejšia ako oni samé...sklamanie na celej čiare, ale vizuálne pekné a ako to v poslednom čase býva sprevádzané skvelou hudbou. ()

castor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna copatá rebelka a na platformě Netflix si mnou ruce. Sonnenfeldův (hlavně zaoceánský) fenomén z první poloviny 90. let s kouzelnými rodiči Raúlem Juliou a Anjelicou Huston i ďábelskou dcerkou Christinou Ricci mě pokaždé pobaví, seriálová Wednesday se chce zalíbit všem. Dospívajícím i jejich rodičům. A právě všechny ty středoškolské sváry, záhady i trable dospívání (zatím) úplně nestrhnou. Dravé piraně fajn, nicméně podobných překvápek to chtělo víc. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (6)

  • Na začátku epizody zazní píseň „Non, Je Ne Regrette Rien“ od Édith Piaf. (Duoscop)
  • Keď Wednesday konfrontuje Vec s tým, že ju sledujú, Wednesday sa domnieva, že ju rodičia špehujú, ale Vec napíše slovo "Worried" pomocou prstovej abecedy v americkom posunkovom jazyku. (molcan2)

Reklama

Reklama