Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva páry zažívajú trápne situácie a taliansko-americká rodina zápasí s nepríjemným problémom. Medzitým do rezortu prichádza Tanya so svojou novou asistentkou. (HBO Max)

Recenzie (14)

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Táto epizóda sa mi páčila viac ako úvodná časť prvej sezóny - všetko pôsobí prepracovanejšie a ucelenejšie, s ansámblom bizarných, zaujímavých a dobre napísaných postáv s presvedčivými motívmi - a to všetko krásne zarámované v malebnej Sicílii. Hoci sa mi to páčilo, 1. sezóna mi miestami pripadala mierne rozhádzaná, takmer akoby nevedela, kam ďalej, pričom všetky tieto prvky pôsobili proti sebe. Táto sezóna už pôsobí zámernejšie, akoby všetky pohyblivé časti tohto príbehu boli dômyselne premyslené a blížil sa uspokojivý záver. Musím spomenúť aj hudbu, ktorá sprevádza tento seriál, pravdepodobne vec, ktorá všetko spája a vďaka ktorej seriál funguje tak sakra dobre, legendárny Cristobal Tapia de Veer sa opäť ujal úlohy skladateľa a priniesol so sebou jedinečnú a bizarne ponurú, ale chytľavú hudbu. Na konci prvej epizódy som bol zaujatý, nadšený a chcel som viac. S napätím sledujem, kam sa tento seriál posunie. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: V novej sérií sa objavuje aj nový resort. Tento raz na slnečnej Sicílii. Vracia sa Tanya s jej problémami a manželom. Dva mladé páry zbohatlíkov, ktorých mená som si nezapamätal. Generačná trojica mužov. Premotivovaná hotelierka a dve prostitútky. Zatiaľ menšia zoznamovačka. Prevedenie: Vôbec neoceňujem rozhodnutie tvorcov posunúť do druhej série najdebilnejšiu postavu z tej prvej a síce Tanyu.  Nemôžem tú imbecilku vystáť. Latku pozerateľnosti zdržujú len tie dve sicílske štetky. Inak je to nuda najhlbšieho zrna. zatiaľ. 36% ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Síť hotelů Bílý lotos mě potěšila svým sicilským resortem, protože co už může být pro evropského diváka vtipnější než američtí turisté. U amerického publika by muselo vzbudit pořádnou kontroverzi už jen pornografické provedení úvodních titulků, takže předpokládám, že ve Státech měly podobu duhových písmen na neutrálním pozadí (jen si, bohužel, nedokážu vybavit barvu, která je v současných USA považována za neutrální; snad fialová?). Pilotní epizoda druhé sezóny měla o poznání svižnější děj než první díl předchozí řady, jen si nejsem jistý, zda se tvůrcům podařilo napodruhé vytvořit postavy, které by ve mně dokázaly vzbuzovat sympatie svým vnitřním rozkladem, jak tomu bylo minule. No, počkám, uvidím, ohodnotím a okomentuji. / Poučení: Nejvýraznější rozdíl mezi západem slunce a penisem spočívá v jejich praktickém využití. ()

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První série byla svěžím větrem na poli seriálů, co jdou až příliš prokouknout dost předem, Bílý lotos si mě získal hlavně tím, že nešlo specifikovat jeho žánrové zařazení a oznámení pokračování bylo na místě. Teď jsme se k němu konečně dostali a třebaže mi budou chybět některé postavy z jedničky, tahle sebranka bude taky (ne)fungovat. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na začiatok trošku rozpačité dojmy. Priznám sa, že na Season 2 som sa tešila, ale dianie a ani prostredie na Sicílii ma zatiaľ nezaujali tak ako krásne a exotické Maui. Manažéra v ružovom obleku vymenila manažérka v ružovom kostýmčeku, dve staré známe tváre z prvej série a zvyšok všetko noví herci - až na jednu dve výnimky všetky postavy z TWL sú maximálne nesympatické, ale práve to je to ono, prečo je táto show taká obľúbená! Najsympatickejšia postava: Portia (Haley Lu Richardson). Hudba je dosť otravná. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (2)

  • Lucia (Simona Tabasco) používa talianske slovo "Allora" dvoma rôznymi spôsobmi. Najprv ho v rozhovore so svojou priateľkou Miou (Beatrice Granno) používa vo význame "hej", aby vyjadrila netrpezlivosť. Neskôr, v rozhovore s Dominikom (Michael Imperioli), ho použije vo význame "a tak..." Toto všestranné talianske slovo môže znamenať veľa vecí. (molcan2)

Reklama

Reklama