Reklama

Reklama

Mare z Easttownu

(seriál)
  • USA Mare of Easttown
Trailer 2

VOD (1)

Epizódy(7)

Obsahy(1)

V minisérii Mare z Easttownu sa predstavuje Kate Winsletová v úlohe Mare Sheehanovej, detektívky z pensylvánskeho mestečka. Kým Mare vyšetruje miestnu vraždu, jej vlastný život sa pomaly rozpadá. Príbeh, ktorý skúma temnú stránku uzavretej komunity, je autentickou výpoveďou o tom, ako rodina a dávne tragédie ovplyvňujú našu prítomnosť. (HBO Slovakia)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Mare z Easttownu (2021) 

Velmi vydareny, drsny krimi-pribeh s vybornymi hereckymi vykonmi a s par prekvapivymi zvratmi. Obcas som sice mal par vyhrad, ale nic prevratne. Silne stvorhviezdie. Odporucam. Nielen Kate, tu hviezdi. 80% Zatial "pribehovka" roka. ()

Jastrabia žena (2021) (E01) 

Kate je vyborna vo svojej roli lokalnej detektivky v malomeste s jeho prostymi, drsnymi ludmi jednoduchych radosti a mnozstva starosti. Tazive prostredie a takze zivoty predstavenych su pre mnohych velmi tazivym prostredim. Vyborny otvarak. Silne stvorhviezdie. 85% I ostatni zucastneni herci, od tych najmladsich, detstkych az po nahodne znamosti nevyzeraju na slapnutie do...... Som zvedavy, ci sa bude zivot v meste nasledovne casti, krutit okolo tragedie v poslednych minutach. Zaverecna hudba a obrazy perfektne dokreslili atmosferu. ()

Otcovia (2021) (E02) 

Tak taketo "obratky" som v zapadnutom mestecku necakal. Vsetko je tam, hm..."silne exponovane". Rozhodne sa dianie vygradovalo v kazdom smere. Tesi ma i rozvijanie osobnych a osobnostnych linii zucastnenych. Paradna epizoda. ()

Druhý pokus (2021) (E03) 

Mare sa v tejto epizode ukazuje ako pekne studena a vypocitava mrcha. ;) Alebo to vidim zle a je to "laska"?  heh. Nieco ludske sme sa dozvedeli i o dalsich zucastnenych, ale pripad sa moc neposuva. "Svaty muz" a jeho bullshity sa mi uz "pilili usi". Myslim, ze nocna scena na moste nas mnohych neprekvapila. ()

Ilúzie (2021) (E05) 

Opat velmi kvalitny dej s par prekvapeniami a nahodickami. ;) ()

V nejtěžší chvíli (2021) (E06) 

Podarena rodinka "redneck-ov". V takom prostredi zrejme i deti "dospievaju" omnoho skor a riesia "dospelacke" trable. ()

Svátost (2021) (E07) 

Prekvapil ma este posledny zvrat vo vysetrovani. To sa tvorcom podarilo. A hoci prijemne zahrialo po tych depkach a drsnych epizodach pri srdiecku to celokomunitne katarzicke zmierenie, neposobilo na mna uplne uveritelne. Napriek tomu dostojny pribehovy zaver. Odporucam. ()

Súvisiace novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (viac)

Seriálový Last of Us až v roce 2023

Seriálový Last of Us až v roce 2023

17.02.2022

Špatné zprávy pro fanoušky herní série The Last of Us. Šéf programu HBO Casey Bloys totiž čerstvě upřesnil, kdy si myslí, že diváci uvidí očekávanou seriálovou adaptaci od Craiga Mazina (Černobyl) a… (viac)

O čem by mohla být druhá řada seriálové Mare?

O čem by mohla být druhá řada seriálové Mare?

03.01.2022

Herečka Kate Winslet (Titanic, Steve Jobs) a tvůrci seriálu Mare z Easttownu režisér Craig Zobel (Z for Zachariah) a Brad Ingelsby (scenárista Cesty zpátky) už za svůj seriál několik prestižních… (viac)

Reklama

Reklama