Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Veľká Británia Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (109)

Doomcourier 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ale jo, mělo cenu se na to podívat. První čtyři epizody jsou v podstatě jen nezajímavé drama o třech zajímavých postavách, ale konec rozhodně nezklamal. Naopak překvapil! Rozhodně existuje hodně lepších seriálů/minisérií, ale tento seriál si zakládá na pomalu vystupňováném příběhu, který dokáže nakonec překvapit. Takže pokud vám pomalejší příběhy nevadí, tak tohle by mohl být kousek pro vás. Jo a musím vyzdvihnout skvělý výběr písniček (nechybí ani moje oblíbená Agnes Obel). ()

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Bude to znieť asi zvláštne, ale rozuzlenie ma čiastočne nadchlo aj sklamalo. Nerada by som sa púšťala do spoilerov a bez nich tento môj postoj vysvetliť nedokážem. Tak teraz neviem, či som tým niekoho nalákala alebo odradila. :-)) Každopádne to nie je na zahodenie, pokiaľ máte chuť na vzťahovú drámu s nádychom nadprirodzena. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Psychologicky thriler s nadprirozenym zvratem. Serial strida zanry. Styl je takovy magicky temny. Je obtizne rici, kdo je vezen a dozorce, kdo je blaznivy a kdo pricetny. Vypraveni se snazi sokovat. V dobre nalade se sklenickou vina to je divatelne. Ze zacatku pribeh vypada jako cervena knihovna.Informace jsou tvurci podavany rozostrele a zkreslene. Navenek jde o vztah pohlednych lidi, coz je klam.Pak se zacnou v dalsich dilech michat zanry,psychologicky thriler,horor,milostne drama.Chemie je v milostnem trojuhelniku velmi slaba. ()

Heyyy 

všetky recenzie používateľa

Poslední díl s vrcholnou pointou dost ujetej, ale celková atmosféra perfektní. Kdo tvrdí, že to celé odhadl už během prvních pěti dílů, pěkně kecá... To je asi jako kdybyste přišli k postřelený mrtvole a až po pitvě by se ukázalo, že dotyčný umřel hlady :D stejně nepravděpodobný rozuzlení jako v tomhle seriálu :D ()

Stillborn83 

všetky recenzie používateľa

OBSAHUJE SPOILERY! V pláne som mal iné minisérie, ale kamoškin komentár k Behind Her Eyes na fb ma zaujal. A reku, keď to má iba 6 častí, skúsim. Chyba! Ale pekne postupne. Úvodné pomalé a rozťahané dve časti, ktoré vás pomaly zoznamujú s akýmsi telenovelovským milostným trojuholníkom(vôbec nefunguje chémia medzi hercami)  v pozadí psychiatrickej ambulancie, zneli príliš lacno a tak rýchlokvasovo alá menej známe veci na Netflixe. Neskôr som predsa len už bol zvedavý, ako celý tento divný trojuholník dopadne, aké tajomstvo odkrýva minulosť podivného manželského páru. Tretia a štvrtá časť boli veruže lepšie, zvažoval som 3 hviezdičky, ale keď prišla piata časť a absolútna zmena žánru seriálu, plus teda totálny úlet o astrálnom cestovaní a zamenení identít. Sorry, chce sa mi grcať. Občas nevadí mindfuck rozuzlenie deja, ale toto bolo príliš (nie, sci-fi a fantasy žánre až tak rád nemám), nevedel som, či sa smiať alebo plakať. A už to vyzeralo tak nádejne od tretej časti a potom to tvorcovia celé totálne sprznili.   P.S.1: Hlavný hrdina v podaní Toma Batemana (moje prvé stretnutie s týmto hercom) bol totálne odpudivý, nesympatický, doslova liezol človeku na nervy....   P.S.2: Ponaučenie z tejto nevydarenej minisérie: Nikdy never feťákovi a kamoškinmu vkusu :D :D :D ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama