Reklama

Reklama

Niekto to rád horúce

  • Československo Někdo to rád horké (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Hrdinami slávneho filmu sú dvaja muzikanti Joe a Jerry, ktorí sa na úteku pre gangstrami prezlečú za ženy a ukryjú sa v dievčenskom orchestri, ktorý práve odchádza na turné na Floridu. Joe sa zamiluje do speváčky, ale spolu s kamarátom sa obaja, podobne ako ostatné dievčatá, stanú terčom pozornosti mužov. Kým o Joea, alias Josefinu, sa zaujíma mladučký hotelový poslíček, Jerrymu, alias Dafne, dvorí neodbytný obstarožný milionár... (STV)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (739)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Niekto to rád horúce je príjemná, nezáväzná letná komédia. Dnes táto fráza pôsobí skôr ako nadávka, lenže niekedy veľmi dávno v Hollywoode to znamenalo skutočne výbornú zábavu. No a to je môj jediný problém s týmto filmom, že ničím viac nie je. To by nevadilo, ak by nebol film tak slávny a nebol považovaný za najlepšiu komédiu všetkých čias. U mnohých filmov som sa bavil viac. Pozriem si ho hocikedy v tv (čo bolo zatiaľ iba raz, prečo ho nedávajú častejšie?), ale adorovať ho nebudem. U mňa zatiaľ vedie Wilder Poistkou smrti. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Legendární komedie pod taktovkou Billyho Wildera, která má i po dlouhém půlstoletí stále ten šmrncovní a humorný nádech. Perfektní herecké výkony hlavní "mužské" dvojice Curtis&Lennon jsou doplněny skvělou Marilyn Monroe, která byla fakt fešná. Množství slovních narážek, vtipných momentů, chytlavé hudby, zajímavých vedlejších postav (Osgood) - co více si přát. Zkrátka "nikdo není dokonalý", ale tahle klasika je v mnohých směrech pravým ekvivalentem slova dokonalost. ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Klasická komedie Billyho Wildera s vynikající dvojici Tony Crutis - Jack Lemmon a trochu zbytečnou (teď mě její fanoušci ušlapou...) Marilyn Monroe. Brilantní dialogy, scénář a jeden z nejvíce nejvtipnějších závěrů v historii filmu. Pro mě je to však jen hodně kvalitní klasika, které své legendární pověsti dostála pouze z části. Tož úděl filmových klasik, o kterých všichni mluví jako o úchvatné zábavě, ale mě tam těch pár hluchých míst vadilo. (chtěl bych se projet těmi velkými železničními vozy, kde mají záchody velké jako je můj pokoj:)) ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Nikto nie je dokonalý a dokonalý nie je ani tento film. Ale, ako sa v ňom hovorí "proti naftě se plout nedá" a ja si zatiaľ neviem predstaviť, že by som mu dal menej ako päť hviezdičiek. To by som musel prehodnotiť všetky komédie a do toho sa mi vôbec nechce. Isteže, pri dvadsiatom alebo neviem koľkom zhliadnutí už nemám šancu objaviť niečo nové, a ani ten smiech nie je taký hlučný a spontánny, ako kedysi. Ale nakoniec, ani od dobrého paprikáša neočakávam gastronomický objav, ale zaručene dobrý chuťový vnem. A keď sa v nejakej spoločnosti budú spomínať komédie, na ktorých sme sa dobre zabavili, verím, že Some Like It Hot bude filmom zjednotiteľom. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší komedie pro pamětníky co jsem viděl, navíc dobře lechtivá. Dvojice nadržených parťáků prchá v přestrojení za ženský na nadrženou Floridu, dokonale přitom přehrává a narazí na dokonalou Marilyn. Smyslnou, svůdnou, kouzelnou, kozy, sexy... Myslím, že až teď jsem konečně pobral tu věčnou mánii kolem ní. P.S. Ten proslov generálního ředitele mafie v závěru byl hahaaaa. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (92)

  • Poté, co přišla Marilyn Monroe (Sugar Kane Kowalczyk) na plac opilá a se zpožděním, udávala jako důvod to, že se bojí svých filmových partnerů, protože jí připomínali Adolfa Hitlera. (Nancy...)
  • Billy Wilder během natáčení onemocněl a po skončení natáčení pouze prohlásil, že už zase může jíst. (Pavlínka9)
  • Ihneď po uvedení filmu v USA bol film stiahnutý z kín v Kansase, pričom úrady vysvetlili, že muži v ženských šatách boli "na Kansas príliš škandalózni." (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Smutný týden v Hollywoodu

Smutný týden v Hollywoodu

01.10.2010

V uplynulých dnech se Smrtka postarala o značnou část smutného sestřihu, který každoročně vídáme na Cenách Akademie. Především odešel legendární Tony Curtis, kterého všichni (kdo ne, ať si doplní… (viac)

Reklama

Reklama