Reklama

Reklama

Skráť to, zlato

  • Česko Zkrať to, zlato (viac)
Trailer 3

Ako by ste žili svoj život, keby každý váš rok trval len niekoľko minút? Teddy je notorický leňoch. Jeho dni sú väčšinou jeden za druhým naplnené nudou a flákaním. Stretnutie s tajomnou cudzinkou však všetko zmení. Z jeho života sa stáva, doslova chvíľková záležitosť. Ráno po svadbe s milovanou Leannou sa Teddy zobudí a skôr ako sa nadeje, zistí, že po pár minutách jeho život skočil o rok do predu. Majú deň prvého výročia ich svadby a Leanna má krátko před pôrodom. Teddymu prešiel rok, ktorý si nepamätá, že by prežil. Jeho život sa rozpadá a pre Teddyho začínajú šialené preteky s časom. S pomocou svojho najlepšieho priateľa Sama sa Teddy snaží počas pár chvíľok dať dohromady všetko čo sa pokazilo. Musí sa naučiť žiť svoj život vo vzácnych okamžikoch, aby získal späť ženu, ktorú miluje i keď by to malo byť i len na pár sekúnd... (Magic Box)

(viac)

Videá (1)

Trailer 3

Recenzie (29)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že ak v "Long Story Short" hľadáte skutočne vtipnú komédiu, tak toto asi nie je úplne najlepšia voľba. Poviem to takto. Pokiaľ máte radi filmy s časovou slučkou, ktoré okrem toho majú priniesť nejaké morálne posolstvo ("Click" , "Just Another Christmas"), tak toto je presne film pre vás. A môžem osobne povedať, že aj mne dnes celkom dobre ulahodil do nálady. Napriek tomu, že koncept nie je originálny a viete od prvého momentu ako to na konci dopadne, tak minimálne má film skvelý spád, dobré postavy a svoje posolstvo na konci podľa mňa podáva veľmi decentne a sympaticky. A vďaka tomu záver pôsobí veľmi príjemne a úprimne. Tiež sa mi páči aj to, že dostaneme pre ten "dar" nakoniec aj reálne pochopenie, ktoré tomu skutočne dá tú prídavnú hodnotu, ktorú to potrebovalo. Pretože niekedy by sme mohli veľa vecí zmeniť, keby sme si nepovedali to dôležité "neskôr". Slovíčko, ktorým posúvame veci ďalej a ďalej, až nakoniec si uvedomíme, že sme stratili dni, mesiace a roky, ktoré už nikdy nebudeme mať šancu vrátiť späť. Ale niekedy je možnosť dostať druhú šancu. Film ma bavilo sledovať, tempo išlo príjemne a nebyť toho, že koncept je už vysoko obohraný, išlo by o vynikajúci film. Ale aj s tým konceptom, stále hodné vášho času. Hodnotenie: B ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hlavný hrdina Teddy sa každý deň zobúdza s tým, že prešiel rok jeho života. Tak to bude sakra krátky život. Film je námetom podobný Šagrénovej koži resp. Kliku, ale v komediálnom obale. Veľmi veľa situácií je tu naozaj vtipných a filmu treba odpustiť malé nedostatky napríklad s tým,  že postavy starnú len pomaly. Teddy sa ožení a ako sa zobúdza vždy o tok ďalej, postupne stráca ženu a sám ani nevie prečo. Napriek tomu, že ústredný pár nie je nič extra, čo sa týka sympatií, ako romantická komédia je film nadpriemerným počinom. S posolstvom, že si treba vážiť každú sekundu i každú maličkosť v našom živote. Pretože ten beží rýchlejšie než si myslíme. LGBT podprahovka mohla byť vynechaná, nakoľko mi na záver trochu pokazila dojem, ale aj tak super. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

V podstate sa jedná sa o remake, ale Bohužiaľ na názov originálneho (európskeho) filmu si neviem spomenúť. „Zkrať to, zlato“ sa snaží využiť svoje minimalistické možnosti, ale nedarí sa mu prekročiť svoj vlastný tieň. Predpovedateľný, herecky nevýrazný a záverom strašne zjednodušený film. Osobné hodnotenie: 67% (**) ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Nápad na zápletku není vůbec špatný, ale zpracování mohlo být určitě lepší. Mám docela ráda příběhy s časovou smyčkou, tady jsem se však v průběhu děje začala trochu nudit. Herecké obsazení mi taky příliš nesedlo. Nicméně pointa s nevtíravým ponaučením je celkem vydařená, proto si myslím, že stojí za to tenhle film vidět. (60%) ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto snímku som si dokonale pripomenul môj najobľúbenejší film v rámci podobného žánru Click. Tieto filmy s časovou smyčkou ma dosť bavia a viem si predstaviť ešte pár podobných. Dá sa povedať, že toto je v podstate taká austrálska verzia Clicku upgradnutá o väčšiu časovú tieseň. Každopádne ale účel to splnilo, ja som sa bavil, ale pozor, nemožno to veľmi nazývať komédiou, to by bolo zavádzanie. 75 % ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama