Reklama

Reklama

VOD (1)

Manželstvo princeznej Diany a princa Charlesa už dávno vychladlo. Hoci sa množia klebety o aférach a rozvode, počas vianočných slávností v kráľovninom sídle Sandringham je prikázaný mier. Naplánované je spoločné stolovanie, streľba a lov. Diana túto hru pozná. Tento rok však budú veci úplne iné. Spencer divákom predstavuje to, čo sa mohlo stať počas tých niekoľkých osudových dní. (Forum Film SK)

(viac)

Diskusia

tbodka

tbodka (hodnotenie, recenzie)

Jonnyho hudba tu och. Až v titulkách som zistil, že komu vďačím za tak krásny JAZZ !!!!

joker30

joker30 (hodnotenie, recenzie)

No asi nezapadnem, ale mne to teda nesadlo. Nehovorim, ze Kristen hrala zle, skôr mi príde , ze nehrala Dianu, ale nejaku psychopatku ... Na nerozoznanie od Diany? no neviem mozno to rano po zobudeni pri rozostrenej kamere :). Nic z Dianinej charizmy som v nej nevidel. Uryvok zo civotneho psychohororu, kedy sa utrapeni naslednici tronu tuzia dostat prec zo zakliateho hradu, kde ich trapia prepychom a malo im kuria :) Plus filmu ak sa to da povedat je mozno to, ze do neho natrepali vsetky ikonicke Dianine outfity :)

Svistik4

Svistik4 (hodnotenie, recenzie)

Vcera jsem film videla (ziji v Anglii a film je uz normalne v kinech) a teda vynikajici! Zajimave zpracovani a bylo tam par okamziku, kde byla Kristen naprosto k nerozeznani od Diany. Musim pripustit, ze jsem mela pochybnosti ale uzasny vykon kde cely film stoji pouze na Kristen. 

Petaxis

Petaxis (hodnotenie, recenzie)

Pat_rick_fan

Kristen je výborná herečka a už to mnohokrát ukázala i v minulosti, dávno před Stmíváním, jen většina lidí kecá bludy o tom, že neumí hrát, protože s ní bohužel snad nic jinýho než Stmívání neviděli... LOL.

Pat_rick_fan

Pat_rick_fan (hodnotenie, recenzie)

ambron

Až sa mi nechcelo veriť všetkým tým pozitívnym ohlasom na Stewartkin výkon, ale v traileri si to teda dáva neskutočne. Asi jej aj začnem fandiť :) A konečne film na ktorý zoberiem po dlhom čase maminu do kina.

na príspevok reagoval Petaxis

lake-lake

lake-lake (hodnotenie, recenzie)

Měla hrát lady Dianu, ale spíš to vypadá, že ji obsadili, aby zahrála Naomi Watts. Mně by se jako lady Di líbila Petra Kvitová. Ta hrát umí. Sice jen tenis, a britský přízvuk by se taky musela naučit, ale to by zvládla.

na príspevok reagoval LAZARUS111, MovieGuy

Súvisiace novinky

Tvůrce Gangů z Birminghamu dělá seriál o Ferrari

Tvůrce Gangů z Birminghamu dělá seriál o Ferrari

15.07.2022

Tvůrce Gangů z Birminghamu a rovněž scenárista filmů jako Východní přísliby, Noční jízda nebo Spencer Steven Knight našel svůj příští námět. Britský veterán oznámil, že chystá novou sérii o životě… (viac)

Reklama

Reklama