Reklama

Reklama

Winx Saga: Osud

(seriál)
  • Taliansko Fate: The Winx Saga (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(13)

Obsahy(1)

Víly se učí ovládat svoje magické schopnosti a řeší u toho trable s láskou, soupeří mezi sebou a musí si taky dávat pozor na životu nebezpečné příšery. (Netflix)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (64)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Jediné čo zaujalo bolo prostredie a vykreslenie toho fantasy sveta a nadstavenie toho, kto je dobrý a kto zlý. V otázkach "prečo?" to už ale bolo výrazne slabšie - nudné dejové odbočky, slabá pútavosť väčšiny dielov, slabo vykreslené postavy, podpriemerná atmosféra.... A navyše mi tá krava hlavná postava (Abigail Cowen) svojim konaním riadne šliapala po nervoch. Podpriemer a istota nanicovatosti druhej série. 40/100 ()

YumiOkami odpad!

všetky recenzie používateľa

tohle neni winx club - tohle je riverdale. co tam kurva dela ta tlusta? a proc maji tak hnusny moderni outfity? fuj, fuj, fuj. netflix zas a znova nici dobre napady - ja bych treba winx club brala ve hrane podobe.. jen kdyby to nebyla takova sracka. mozna to jen beru vic negativne, protoze winx club byl moje detstvi, ale i tak... CO TO JE??? ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Winx som sledoval ako malý tak som tomu musel dať šancu, no a výsledok ? Naprostá spokojnosť, bál som sa, že to bude príliš detské ale ono je to presný opak. Výborné fantasy ktoré nemá problém aj pritvrdiť v pár drsnejších scénach, dialógy nemajú problém byť občas vulgárnejšie a chválim aj vizuál. Herecké obsadenie mi parádne sadlo a každá jedna časť mala niečo do seba. Netvrdím v pár miestach je to veľmi hlúpučké, Bloom a jej hľadanie odpovedí keď prišli vážnejšie problémy bolo troška otravné ale inak nemám čo vytknúť. Je to skôr teen seriál ale ja také môžem. Škoda že séria má tak málo častí nakoľko to ide za mňa prirýchlo a prijal by som podrobnejšie rozprávanie deja. Posledná časť navnadila a ja sa neviem dočkať 2 série, u mňa za plný. Stella zatiaľ najlepšia postava. ()

haluska11 

všetky recenzie používateľa

Úchyláci na předělávky animáků na hrané filmy a recesističtí milovníci teen dramat by si Winx neměli nechat ujít. Je to nesmírná závisláčina a obsahuje všechno, co by člověk od podobné adaptace čekal: špatné herecké výkony, snahu adaptovat se na svět sociálních médií (tj. Instagram nebo Snapchat v každé třetí větě), inspiraci světem Harryho Pottera, bizarně nesmyslné milostné pletky a uražené puberťáky. Vesměs to je vlastně hrozně zábavná podívaná, pokud ji člověk nebere vážně. Zajímavě zapadá do fenoménu modernizovaných pohádek a útočí na vnitřní nostalgii děcek 21. století. Nejbizarnější moment : scénárista jménem Speed Weed v závěrečných titulkách ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Rozprávky Winx si dobre pamätám, keďže som ich pravidelne pozerávala zo sestrou. Pamätám si z nich najmä ich farebnosť a také to pravé dievčenské kamarátstvo. Je veľká smola, že tento seriál ani jednu z týchto vecí neobsahuje. Keďže sa neskôr tvorcovia "opravili" a povedali, že sa jedná o seriál "inšpirovaný" detskou sériou, tak by som to prijala. Seriál mi skôr pripomína atmosférou "Sabrinu" "Riverdale" a "Shadowhunters" ako hocičo nové. Problém však leží niekde inde. Najväčším problémom sú postavy. Charaktery sú nedopracované, nesympatické a detinské, aj keď herci vyzerajú (niektorí) dvakrát staršie ako ich seriálové postavy. Ani jedna z postáv mi neprirástla k srdcu. Hlavná hrdinka je veľmi sebecká a síce jej konanie posúva dej, ale nedokážete jej to uveriť. Jediná postava, ktorej pohnútky ako-tak chápete a súcitíte s ňou je Stella. V dôležitých bojových scénach (napr. na konci) chýba atmosféra, hlavná "hrozba" nevyzerá príliš hrozivo a všetko sa vyrieši za niekoľko minút. Pravda je taká, že "tajomstvo" okolo hlavnej hrdinky nikoho okrem nej nezaujíma (ani mňa). A čo je najdôležitejšie, tak Winx - vílam, ktoré majú byť najlepšie kamarátky to kamarátstvo vôbec neveríte.40% ()

Galéria (93)

Zaujímavosti (4)

  • Terezie Taberyová, ktorá v českom znení dabuje Bloom, sa do tejto postavy vrátila už po siedmykrát. V minulosti totižto postavu Bloom dabovala takmer vo všetkých sériách Winx Club (od r. 2004). (BLEEDER)
  • Winx Saga: Osud nie je prvý Netflix seriál, ktorý bol inšpirovaný detským seriálom Winx Club (od r. 2004). Ešte predtým Netflix vytvoril seriál World of Winx (2016), ktorý nebol veľmi úspešný. (BLEEDER)
  • Po neúspechu druhej série sa Netflix rozhodol, že seriál predčasne ukončuje a ruší natáčanie tretej série. (BLEEDER)

Reklama

Reklama