Reklama

Reklama

Strážcovia Galaxie: Sviatočný špeciál

(TV film)
  • Česko Strážci Galaxie: Sváteční speciál (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážcovia galaxie sa vydávajú na planétu Zem, aby pre Petera Quilla zohnali dokonalý a nezabudnuteľný vianočný darček. (Disney+)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (274)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Mňa to mrzí, ale ja tieto výplachy už nezvládam. Občas sa tu aj mihne niečo trošku originálne, ale v celej tej plejáde podpriemerných digibordelových vecí, sa Gunnová osobitosť v tomto prípade výrazne vytráca. Dokonca absentuje. Vianočný príbeh, ktorý dokáže naozaj potešil skôr najmenších. Po prvých dvoch GotG je toto zbytočná vec. Dokonca aj ten nápad od začiatku značne pokulháva a vtipom ma to tiež veľmi neohúrilo. Zase raz sklamanie. ()

Dakken 

všetky recenzie používateľa

Gunn je komixový boh. Neuveriteľné s akým citom tvorý a pracuje s postavami na tak krátkej stopáži a jeho emocionálno-humorný rukopis sa nedá poprieť. Veľmi milý, uletený vianočný príbeh, ktorý vás pobavý, ale aj dojme. Celý tento špeciál ťahá Mantis s Draxom, čo ma ťeší. Mantis je skvelá postava a priestor si zaslúži. Cieľom špeciálu bolo pobaviť a navnadiť na Vianoce, čo sa tvorcom podarilo, ja som sa bavil a nič iné som nepotreboval. ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Vlastne je to úplne zbytočný doplnok, ktorý nemá na sériu žiadny vplyv, ale kto ma rád Vianoce a vianočné špeciály svojich obľúbených filmov, tak ho to určite pobaví (preto dávam aj tu štvrtú vianočnú hviezdičku). James Gunn sa zase raz trošku odviazal v dobrom slova zmysle. Je to krátke a celkom vtipne, tak ako sme pri tejto partii zvyknutý, no je trošku škoda, že Peter, Groot a Rocket moc priestoru nedostanú a celý špeciál je hlavne o tom ako Drax a Mantis idu ukradnúť Kevina Bacona, aby ho mohli dať Pítrovi pod stromček. V roku 1984 Kevin zachránil svet tancom. Tentokrát pre zmenu ukáže, ako si Vianoce užiť. P.S.: samozrejme nezabúdajte na vianočný stromček za titulkami. 75% - 4* ()

alchac 

všetky recenzie používateľa

Takový menší melouch obvyklého Strážcogalaktického ansámblu bez fefrmincky (a patrně z tohoto důvodu s poněkud povadlým hlavním hrdinou), který na jednu stranu postrádá obvyklou vtipně Dělovou údernost, nicméně nikterak neurazí a Drax s Pítrovou ségrou mě dokonce několikrát téměř rozesmáli, takže s přihlédnutím ke snesitelné stopáži za tři. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Úsmevné, ale zbytočné. Taká vianočná reklama na Marvel. Nič dôležité neobsahuje no pripomenie sa že tu stále je. Únos Kevina Bacona rozťahaný na 45 minút, okorenený vianočnou atmosférou a dvoma hudobnými výstupmi čo mi sem vôbec nepasovali. Beriem to ako dlhšiu potitulkovu scénu k Strážcom Galaxie. Keby to beriem inak asi by hodnotenie bolo horšie. Takto som sa aspoň zabavil a nenašiel nič čo by ma vyslovene rušilo. Keď ale chcete od Marvelu expereriment ktorý je krátky a dá sa tiež brať ako špeciál, skúste radšej toto. ()

Zaujímavosti (34)

  • V špeciáli zaznie narážka na konkurenčného superhrdinu vydavateľstva DC Comics Batmana. (F2003F)

Súvisiace novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (viac)

Reklama

Reklama