Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vetřelci z vesmíru unesou pozemské superhrdiny a jejich děti se musí naučit táhnout za jeden provaz, aby zachránily svoje rodiče i celou planetu. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (71)

papadoce 

všetky recenzie používateľa

V prvom rade si to na začiatku povedzme, aby nevznikli pochybnosti o mojom mentálnom zdraví. Jedná sa tu o film výlučne pre deti, preto som hodne benevolentný. Ak by to tak nebolo, jednalo by sa o jednoznačný odpad odpadov. Tento film sa ale nechcel brať vážne a feťák Rodriguez proste chcel točiť s deťmi, o deťoch a pre deti (pri všetkej počestnosti). Využil vlnu superhrdinstva ktorého sú už roky plné kiná a bolo to. Ak to budeme brať výlučne z takéhoto pohľadu, potom sa deti zabavia, rodičia sa môžu zatiaľ vyklátiť v kúpeľni do bezvedomia a život pôjde ďalej. Ak to pôjdeme ale ohodnotiť ako film, potom sa zhrozíme nad tým, že sa tu nechal ponižovať Pedro Pascal, alebo že Priyanka s farbou mliečnej od figara a s topánkami tak dokonalými, že aj škaredé nohy by spravili oslnivými a výrazom vhodným tak do everythingbutt tu je zrejme pre ukojenie režiséra aby sa držal od detí, alebo že niekto je ochotný vyryhať bubáky na takúto ptákovinu. Miňko zabudol si ??? Ešte raz, je to PRE DETI. Takže tri. ()

OG_Swifty 

všetky recenzie používateľa

Po patnacti dlouhych letech bez Zralocaka a Lavovky prislo pokracovani, ktere je vlastne zabavne, pokud vam je cca 8-10 let. Anebo jste detinsti. Vsichni superhrdinove sveta jsou uneseni mimozemstany a tak pro jejich potomstvo nezbyva nic jineho nez se spolenymi silami pokusit o jejich zachranu. POZOR SPOILER: Nakonec to vsechno dobre dopadne i s malym twistem. KONEC SPOILERU. Je neuveritelne, ze Zralocaka a spol reziruje stejny clovek, ktery rezirovat Sin CIty. Ale hold Rodiguez je trochu 'jiny' ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Migrenami netrpim, ale tento film je dobre doporuceni. Misto chuvy posadte deti k obrazovce,ale stujte ve vedlejsi mistnosti. Detem film da vse co chteji, dospelym uz mene. Je zde dost akce a trochu humoru. Vzbuzuje to predstavivost. Pripomina to detskou verzi Muzi v cernem. Pokud vase babicka jeste nema sveho superhrdinu,tak ji film doporucte. ()

BOURQUE odpad!

všetky recenzie používateľa

Rok 2019 – R. Rodriguez s Alitou ukázal, že keď chce, tak vie natočiť zmysluplné filmy, kde špeciálne efekty a herecké výkony sú viac-menej na rovnakej úrovni. Jeho aktuálny počin, ktorý bez problémov zafinancoval Netflix, je (ne)priamym pokračovaním The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D. Why Mr. Rodriguez? Bohužiaľ je to na podobnej úrovni ako „predchádzajúci“ snímok. Vizuálna stránka síce je prijateľná, avšak strašne pripomína úroveň „Disney channel“ (to nebola žiadna pochvala). Pre dospelých je veľké utrpenie pozrieť tento „film“ do konca, pre najmenších by som to radšej nepúšťal. R. Rodriguez si vzal na seba všetko (scenár, réžia, kamera, hudba), možno začlenenie ďalších ľudí ako aj ich názory do tvorby by nezaškodilo. P.S.: Netflix má neskutočný talent zafinancovať také filmy, ktorých scenár by mal zostať niekde hlboko v šuplíku. Osobné hodnotenie: 35% (odpad!) ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Jako opravdu? Dvě max tři hvězdy? Vždyť to byla jízda…..a okem dejme tomu desetiletého diváka….to přece musí být vau efekt. Zkuste se od všeho oprostit a být zase dítětem, Robert Rodriguez vám jde naproti. Barevné superhrdinské dobrodružství plné zábavných efektů….za mne určitě snesitelnější, než stejno stejné Marvelovky. Buď mi něco uniklo a nebo nevím, co ještě chcete víc? ()

Galéria (142)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Texasu v USA. (SONY_)

Reklama

Reklama