Reklama

Reklama

Ascendant

  • Austrália Rising Wolf (pracovný názov)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá ochrankyňa životného prostredia, Aria Wolf (Charlotte Best), sa prebúdza unesená a uväznená vo vysokorýchlostnom výťahu 120-poschodovej budovy v Šanghaji odkázaná na milosť a nemilosť svojich mučiteľov. Stratila pamäť, a preto nechápe, čo od nej únoscovia požadujú. Pomaly si však začína uvedomovať, že má v sebe neuveriteľné schopnosti, ktoré tajila, aby ochránila seba aj rodinu. (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (6)

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

Psycho vo výťahu, dokonca celkom slušné, keby mala Charlotte na sebe niečo viac sexi ako rifle na traky a sveter, možno by bola jedna hviezda navyše. Inak zahrala vynikajúco, chcelo by to sem tam akčný prestih alebo ozrejmiť viac nadprirodzenu schopnosť z detských čias - silu prírody, kde dievčatá bojujú za ekologickejsiu planétu. Nepochopil som nezmyselné vyliezanie a vliezanie do výťahu - ďalšia * dolu,  záver pekný osviežujúci. ws ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Až za takú hrôzu film nepovažujem, hoci v zahraničí vraj ľudia odchádzali húfne z kina. Dá sa to aj pochopiť, komu sa chce hodinu a trištvrte pozerať do výťahu? Film má to tradičný naratív poslednej doby. Dievča disponuje superschopnosťami a to spojili s tým, že musí bojovať proti zlým Rusom. Na západe má všetko zlo ruský alebo iný slovanský prízvuk. Ale inak herecký výkon Charlotte Best bol dobrý na to, že ide o béčko. Nebol the best, ale bol dobrý. ()

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

To byla nějaká parodie na x meny nebo co to bylo? Ženská je uvězněná v výtahu a nějací chlápci ji pořád posílají nahoru a dolů s tím, že pokud jim dá informace kde kdosi je nechají toho. Aby měla o motivaci postarané unesli a mučí jejího fotíka (stejně nic neukážou) a zabili její matku (ani tohle neukážou jen se tam o tom kecá). Na konci zjistí, že má jakési schopnosti celý film je to prezentované jako síla přírody a na konci to vypadá jako by se transformovala do toho výtahu a ovládala ho a sejme 3 no name chlápky (ani tohle neukážou). 0 procent ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Nevyužitý potenciál, resp. využitý na maximum ale s nízkych zdrojov? Ťažko povedať. Vizuál to na nízkorozpočtovku malo slušný, ale okrem eko agitky z toho človek moc nepochopil. Záver slušný. ()

dannyyy odpad!

všetky recenzie používateľa

Je to jeden z těch filmů, kde to začíná zajímavě, čekáte, jak se to vyvine dál a přitom nechápete to nízké hodnocení. Bohužel nízké hodnocení jsem pochopil již v polovině filmu. Je to tak neskutečně nezajímavý film, že schválně hledáte jiné činnosti, aby jste se na to nemuseli koukat a přitom nechali to dojet do konce, protože stále máte tu minimální naději, že na konci se dostaví wow efekt... a ano, dostavil... závěrečné titulky = záchrana. 3% ()

Mes-siah 

všetky recenzie používateľa

??? Čo to bolo, ani kocka ani pes , nedávalo to moc zmysel, snažím sa to pochopiť. A je vôbec čo chápať? Jedna bola život a druhá smrť. Sú vôbec dve tie deti, nieje to jedna a tá istá? Koniec úplný nezmysel , nič sme sa nedozvedeli. Hviezdička za to že som to dopozeral a držali ma v nádeji, že niečo s toho vypadne. Nádej zhasla s titulkami na konci filmu. ()

Reklama

Reklama