Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (265)

plagát

Ascendant (2021) 

??? Čo to bolo, ani kocka ani pes , nedávalo to moc zmysel, snažím sa to pochopiť. A je vôbec čo chápať? Jedna bola život a druhá smrť. Sú vôbec dve tie deti, nieje to jedna a tá istá? Koniec úplný nezmysel , nič sme sa nedozvedeli. Hviezdička za to že som to dopozeral a držali ma v nádeji, že niečo s toho vypadne. Nádej zhasla s titulkami na konci filmu.

plagát

Westworld (2016) (seriál) 

Práve som dopozeral 1 sériu. Je to Ghost in the shell, s moralizovanim Co je vlastne vedomie a co nás ľudí robí ľuďmi. A ako sa vlastne líšime od strojov. Je to psychologická hra, trochu akčné, trosku surové, idú to hlbokých kútov ľudskej natúry. Natočené to je pútavo a zrozumiteľne. Hrajú tam velikáni ako Antony Hopkins a Ed Harris. Príbeh je zamotany, mnoho vrstvý, ale podávaný s citom a jasne. A áno boli tam aj wow momenty a to sa mi v poslednom čase naozaj pri filmoch už nestáva (tým nemachrujem aký som inteligentný , skôr hanba slabým a nekreatívnym scenáristom) A hlavne a to najdôležitejšie. Na konci 1.serie sa všetko dostatočne rozuzlí a človek ktorý rozumie ľudskej myslí aspoň trochu si vie dokončiť aj nezodpovedané otázočky. A nieje potreba ani nutné pozerať ďalšiu sériu. Momentálne sa vysiela tretia. Ale neviem ci budem pokračovať. Na všetko som odpoveď dostal.

plagát

Spider-Man: Paralelné svety (2018) 

Skvelé dialógy, správne strelený scenar, a sem tam naozaj hlboká myšlienka, Najlepší spiderman za posledných 15r

plagát

Parallels (2015) 

Nepozerať, nema to zmysel, strata času, keďže to nemá koniec. Herecke výkony i dialogy slabe, napad výborný, ale hrubo nedotiahnutý. Ďaň za to, že to je len pilotný diel.