Reklama

Reklama

Little Busters!

(seriál)
  • Japonsko リトルバスターズ!
Japonsko, (2012–2013), 15 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Hrajú:

Keiko Suzuki, Jóko Honda, Jui Horie, Nacuki Hanae, Júiči Iguči, Tóru Ókawa, Jui Azuma, Júsei Oda, Akemi Kanda, Hikaru Midorikawa, Daisuke Kišio, Daiki Jamašita (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(39)

Recenzie používateľa Flatron k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2012) (S01) 

Páčil sa mi Clannad a páčil sa mi aj Kanon aj keď o niečo menej. S nádejou som očakával vzhľadom aj na celkom pozitvíne ohlasy na anime stránkach, že by ma to mohlo milo prekvapiť. Bohužiaľ nestalo sa, dramatické chvíle so mnou nepohli a tých humorných bolo žalostne málo. Takže na Kanon a predovšetkým na Clannad sa to ani zdaleka u mňa nechytalo a bol som z toho podobne sklamaný ako z ďalšieho podobného kúsku Air. --- Vraj je druhá séria dramatickejšia a o čosi vyspelejšia, tak sa nechám prekvapiť. 2*. ()

Refrain (2013) (S02) 

Tak táto druhá séria je oproti tej prvej omnoho lepšia. Príbeh stráca na detinskosti, hl. postavy postupne dozrievajú a začínajú robiť svoje vlastné rozhodnutia. Ten sci-fi prvok ohľadne druhého sveta bol tiež celkom príjemný. Prakticky všetky nedostatky, ktoré boli v prvej sérii sú v tejto druhej odstránené a postava Natsume Kyousukeho bola absolútnym vrcholom. Pri pozeraní epizód 11 a 12 som sa cítil podobne ako pri pozeraní Clannad AS, čož je jednoznačne kompliment. 4*, ale moc nechýbalo aby som dal 5*. ()

Reklama

Reklama