Reklama

Reklama

Little Busters!

(seriál)
  • Japonsko リトルバスターズ!
Japonsko, (2012–2013), 15 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Hrajú:

Keiko Suzuki, Jóko Honda, Jui Horie, Nacuki Hanae, Júiči Iguči, Tóru Ókawa, Jui Azuma, Júsei Oda, Akemi Kanda, Hikaru Midorikawa, Daisuke Kišio, Daiki Jamašita (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(39)

Recenzie používateľa Palisander k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2012) (S01) 

Bez atmosféry. Partia nevýrazných charakterov striedavo prepadá depresiám, ktoré sa nejako naivne vyriešia. Jednoduché veci sa zásadne nafukujú do obludných rozmerov. Celkovému dojmu neprospievajú ani náhodne sa zjavujúce postavy na jedno použitie. Celé je to preložené "mysterióznom" - hrou na tajomstvo sveta, ku ktorému sa ale až do samého konca nepriblížime ani omylom. Zostáva dúfať, že v pokračovaní sa nájde dôvod na existenciu tohoto seriálu. Bonusovka Sekai no Saitou wa Ore ga Mamoru je len priemerné komické číslo, k deju nič nepridáva. ()

Refrain (2013) (S02) 

Áno, vysvetlilo sa to. Ale že by to urobilo hlbší dojem nemôžem povedať. Nápad nie je nejako prevratný, no možno fanúšikov Angel Beats osloví. Pre mňa sa všetko stratilo v kope otravných rečí a to najmä v momentoch, keď bolo treba namiesto kecania poriadne kopnúť do vrtule. Nejako nemávam náladu na hlbokomyseľné filozofovanie vo chvíľach keď ide o sekundy. Vadili aj diery v logike sveta... Ale pozor pozor! Čo milo prekvapilo boli prvé štyri časti bonusovej série Little Busters! EX. Z toho by som prijal celú sériu. Skoro mám chuť napísať že to stálo za predchádzajúce utrpenie ;-). Celkovo EX časti boli pre mňa lepšie ako obe série seriálu. Agentku Tokido Saya odporúčam :-). ()

Reklama

Reklama