Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Talentovaná krasobruslařka Kayla musí dát k ledu všechno, co ji baví – její brácha Mac totiž míří na prestižní hokejovou akademii a celá rodina se kvůli tomu stěhuje. (Netflix)

Recenzie (9)

Jane18CZ 

všetky recenzie používateľa

Děláte si srandu?!!!! 43%?? taková pecka a vy tomu dáte jen 43%? O bože kam ten svět spěje!!! Hlavně že krávoviny od Marvelu se stupidními vtipy jsou v červených číslech omg... Zábavné, neotřelé, konečně taky hokejové téma + krasobrsulení? Miluju to! Proč to má jen 10 dílů sakra.. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Ja jsem hodně spokojený, hokej je nejlepší sport, krasobruslení bylo super. Příběh očekávaných zvratů byl super. Herci byly skvělý a já si je oblíbil. Je to takový jednoduchý ledový příběh ale já jsem si ho užil a doufám že se na led vrátíme slušná ledova akce. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Srdce z ľadu má 2 dobre napísané charaktery hlavných postáv. Hlavne Kayle človek proste musí fandiť, bez ohľadu na to, že kvalita jednotlivých častí postupne klesá. Veľmi sa mi páčila myšlienka spojenia hokeja a krasokorčuľovania pri tréningu. ()

viperDavid 

všetky recenzie používateľa

A přesně proto by se dospělí neměli dívat na seriály pro děti. Zero Chill není vyloženě špatný, ale tolik dramatu není ani v Knight Rideru. Filmaři si asi mysleli, že když do jednoho seriálu narvou všecho co ke viděli, bude to pecka. I když se mi hlavní postava líbila, nikdy nepochopím jak by mohla mít krasobruslařka prdel jak čtyřskej valach a to nemluvím o její best friend. Ta by mohla z fleku dofukovat náklaďáky. Doufám, že nulový chlad bude mít nulovou šanci na pokračování. ()

haroska 

všetky recenzie používateľa

Asi nejslabší věc, co jsem na Netflixu viděla..... Opravdu slabé herecké výkony, nezajímavá předem předvídatelná zápletka..... ()

anicca 

všetky recenzie používateľa

Ak ste sa potešili, že uvidíte kvalitný seriál z prostredia krasokorčuľovania tak ako ja a ak sa do krasokorčuľovania aspoň trochu vyznáte tak ako ja, budete sklamaní. Športové výkony sú naozaj amatérske. Príbeh priemerný, niektoré postavy celkom sympatické, niektoré znesiteľné. Tento seriál sa plantá v šedivom priemere mnohých ďalších ale strháva na seba pozornost absurdnými korčuliarskymi výkonmi. Nuda v karanténe sa ním zabiť dá ale inak nič moc. ()

Daura 

všetky recenzie používateľa

A mne sa to páčilo. Radšej veľa dramatu než drogy, sex a podobné hnusárny, bez ktorých Netflix nedokáže fungovať. Mimochodom, svet hokeja i krasokorčuľovania je sám o sebe drama, poznám to z vlastnej skúsenosti. Takže za mňa všetko ok, i keď by som si vedela predstaviť dejovú líniu i trošičku inak. ()

Reklama

Reklama