Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Talentovaná krasobruslařka Kayla musí dát k ledu všechno, co ji baví – její brácha Mac totiž míří na prestižní hokejovou akademii a celá rodina se kvůli tomu stěhuje. (Netflix)

Recenzie (9)

Jane18CZ 

všetky recenzie používateľa

Děláte si srandu?!!!! 43%?? taková pecka a vy tomu dáte jen 43%? O bože kam ten svět spěje!!! Hlavně že krávoviny od Marvelu se stupidními vtipy jsou v červených číslech omg... Zábavné, neotřelé, konečně taky hokejové téma + krasobrsulení? Miluju to! Proč to má jen 10 dílů sakra.. ()

viperDavid 

všetky recenzie používateľa

A přesně proto by se dospělí neměli dívat na seriály pro děti. Zero Chill není vyloženě špatný, ale tolik dramatu není ani v Knight Rideru. Filmaři si asi mysleli, že když do jednoho seriálu narvou všecho co ke viděli, bude to pecka. I když se mi hlavní postava líbila, nikdy nepochopím jak by mohla mít krasobruslařka prdel jak čtyřskej valach a to nemluvím o její best friend. Ta by mohla z fleku dofukovat náklaďáky. Doufám, že nulový chlad bude mít nulovou šanci na pokračování. ()

Reklama

anicca 

všetky recenzie používateľa

Ak ste sa potešili, že uvidíte kvalitný seriál z prostredia krasokorčuľovania tak ako ja a ak sa do krasokorčuľovania aspoň trochu vyznáte tak ako ja, budete sklamaní. Športové výkony sú naozaj amatérske. Príbeh priemerný, niektoré postavy celkom sympatické, niektoré znesiteľné. Tento seriál sa plantá v šedivom priemere mnohých ďalších ale strháva na seba pozornost absurdnými korčuliarskymi výkonmi. Nuda v karanténe sa ním zabiť dá ale inak nič moc. ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Srdce z ľadu má 2 dobre napísané charaktery hlavných postáv. Hlavne Kayle človek proste musí fandiť, bez ohľadu na to, že kvalita jednotlivých častí postupne klesá. Veľmi sa mi páčila myšlienka spojenia hokeja a krasokorčuľovania pri tréningu. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Ja jsem hodně spokojený, hokej je nejlepší sport, krasobruslení bylo super. Příběh očekávaných zvratů byl super. Herci byly skvělý a já si je oblíbil. Je to takový jednoduchý ledový příběh ale já jsem si ho užil a doufám že se na led vrátíme slušná ledova akce. ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (1)

  • Když přijde hlavní hrdinka do obchodu s bruslemi, potká zde kamarádku, která zkouší hokejové brusle a následně je i kupuje, ale  brusle jsou určené pro hráče a ne pro brankáře, kterým se právě stala. (cmenda)

Reklama

Reklama