Reklama

Reklama

Special Ops: Lioness

(seriál)
  • USA Lioness (pracovný názov)
Trailer 1

Epizódy(8)

Pracovní skupina tajných agentek CIA operuje na hranici mezi tím, co je nutné a co je legální, aby udržela svět v bezpečí. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (9)

Special Ops: Lioness (2023) 

Jedinym dovodom, pre ktory som predsa zacal pozerat, bolo meno Sheridan. On a par znamych kvalitnych hercov, ktori s nim pracovali uz na predoslych filmoch - ako vynikajuci Michael Kelly v ulohe riaditela CIA-op, ci Stephany Mur, ktora tuna hra bohatu dceru teroristu. Zial, mnoho dielov bolo vyslovene podpriemernych, plnych nelogickosti a somariniek, ktore ma ako divaka rusili. Sklamanie. Zaverecna epizoda jedina bola aspon nadpriemerna. Laysla De Oliveira v ulohe hlavnej marinacky bola celkom fajn. Rozhodne vsak na Sheridan-a mimoriadne slaby kusok. Tesim sa ale na dalsi, ktory bude hadam "inde". Po vypnuti "mozgovne" sa to da pozriet. Ale je to prostucke. 40% ()

Obětní vojáci (2023) (E01) 

Jediny dovod, preco som siahol po tak lacnom namete je meno tvorcu, ktory ma na konte mimoriadne kvalitne kusky. Po vzhliadnuti otvaraku som vsak nikde nevidel jeho typicky podpis. Okrem "uzasnych" neohrozenych hrdiniek, co silou nezlomnej vole prekonavaju fyziku, sa toho moc neudialo. Ak sa to nerozbeh;ne, ani to nedopozeram. X-krat recyklovane. 35% ()

Výprask (2023) (E02) 

Uvod je rodinnou dramou o tazkostiach ocina zvladajuceho domacnost, dve dcery a narocne povolanie pediatrickeho chirurga, ktoreho drobni pacietni maju cca 50% rate prezitia. To je chlap,co, damy? :) Imagine THAT. A predstavte si i to, ze ked sa vam v noci plne "venuje", je taky nepostradatelny, ze musi prerusit prijemne chvilky s vami, hoci nechcete. :) V druhej casti si milujuca matka v "praci" muci svoju  nezdolnu 53kg-movu zverenkynu, aby mala "lepsi pocit". Preco? Nuz, zrejme preto, ze na tu predoslu poslala raketu. Nebolo to menej "bolestne" riesenie? Chjo, tieto snahy klamat divakom tak okato a drzo. Pobavila ma vsak pritomnost typka v jednotke, ktoreho vo Wind River si v zavere filmu vychutnala matka priroda. :) Sheridanov kamarat? Just guessing. :) Nuz a haluz v bare? Tazki profesionali vsak? To mame zbastit aj tuto "rivalitu" medzi jednotkami? Tak urcite...mimoriadne sklamanie, ze na nas idu "takto". ()

Modřina jako pěst (2023) (E03) 

Separatna akcia, kde si vysoky blondavy "spook" "pozical" troch chlapov nasej uderky nam je podozriva a do oci bijuca. Uz ked to robili takto okato, dufam, ze to aspon bude mat nejaky callback...meh. Slabsi priemer. ()

Volba neúspěchu (2023) (E04) 

Samozrejme, ze by sa to nezaobislo bez klise najklisovatejsieho a sice 'DIETA V NEMOCNICI'..shit :) Respekt k preslovu otca k dcere ohladom aut a sexu...vsetci milujeme to detske "sorry" cez slzicky. Urcite by nic z tohoto neriesili je je aktivny OP. Slaby priemer. Tento typ preslapov mi uz bije do oci uplne mimovolne, preco sa toho nevyvaruju? ach jo.. ()

Pravda je ta nejchytřejší lež (2023) (E05) 

Ok. Konecne sa dal spoznat Sheridanov rukopis na tomto seriali. Zial, az v piatej epizode a samozrejme pri akcnej scene nocneho prepadu. V tom zvykol excelovat. A ozaj. Ako sa len tak z ustrednej linie skocilo na bocak?! Je mi jasne, ze pri teroristickej hrozbe ma tato prednost a stahuju najblizsie jednotky, ale v ramci scenara serialu sa to snad dalo uhrat inak. Priemer a zaroven prva zabavnejsia epizoda. Bolo nacase. ()

Lež je pravdou (2023) (E06) 

Politicka linka zaujimava a tiez "sprd na koberceku". Uz menej predvidatelna girls-night. To bolo treba povolat typka a minut si "sluzbicku", ked to iste mohol zariadit jeden z tych hrozivych clenov tymu? ()

Ať boj skončí (2023) (E07) 

Tato epizoda ma opat vyrazne slabiny. A nie, nie je to dilemou nasadenej marinacky. To je beznou zapletkou u 20% podobnych zanroviek. Ked povedal serialovy suchoparny Nicol-kin muz, ked mal preslov o klimatickej krize a moralke - chcel nejak zaramcovat tie "vyssie" principy pri spinavostiach, ktore musia riesit. Slabsi priemer. ()

Iluze pořádku je pryč (2023) (E08) 

Michael Kelly je v tych ulohach veducich operacii, FBI, zasahoviek, ci samotnych agentov za tie dekady mimoriadne stotozneny a je radost viediet ho hrat, i ked su to vacsinou vedlajsaky. Sheridan mu v tomto seriali dal niekolko pamatnych momentov, ktore Kelly vyuzil. "This is the woman-side, I can't go in". "One they she will have kids...and all we did was make the next generation of terrorists." A ano, strelba v noci je velmi velmi nepresna, ale az hentak asi nie. Zvlast ked ste vo svetlom obleceni. Zaverecna cast mala najlepsie budovane napatie a i niektore sceny. Mierny nadpriemer a asi najlepsia cast serie. ()

Súvisiace novinky

Nový seriál Taylora Sheridana nabírá posily

Nový seriál Taylora Sheridana nabírá posily

14.01.2023

Scenárista, režisér a producent Taylor Sheridan (Wind River) se nezastaví ani v letošním roce. Po nedávné premiéře páté řady Yellowstone a také prequelu 1923 (obojí má nyní několikatýdenní pauzu) a… (viac)

1923 dostane i druhou sérii

1923 dostane i druhou sérii

26.10.2022

Taylor Sheridan (Wind River, Sicario) si před pár lety řekl, že J. J. Abramsovi ukradne nálepku největší workoholik v současném Hollywoodu. Jeho seriálová expanze na Paramount+ začala nenápadně, dnes… (viac)

Reklama

Reklama