Reklama

Reklama

Žiť po svojom

  • Slovensko Ticho po smrti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Einar Gilkynson (Robert Redford) žije osamelo na zanedbanom hospodárstve kdesi vo Wyomingu. Jeho spoločníkom je černošský priateľ Mitch (Morgan Freeman), ťažko poranený po napadnutí medveďom. Na ranči sa nečakane objaví Einarova nevesta Jean (Jennifer Lopezová) s vnučkou Griff (Becca Gardnerová), o ktorej existencii nemal starý muž, a rovnako ako ani dievčatko, ani poňatia. Jean pred rokmi zavinila autonehodu, pri ktorej zomrel Einarov milovaný syn. A muž sa s tragédiou nedokázal dodnes vyrovnať. Jean hľadá u svokra azyl pred svojím surovým druhom Garym (Damian Lewis), ale cíti že nie je vítaným hosťom. Einar sa postupne však s dievčatkom zbližuje a pod jemným tlakom múdreho Mitcha znova získa chuť do života. Situácia sa skomplikuje, keď sa v blízkom mestečku objaví neodbytný Gary... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (323)

nervoznideda 

všetky recenzie používateľa

Každý z nás má nějaký hřích , jen se s ním vyrovnat musí každý sám. Kdo to dokáže je šťastný. Stáří postihne každého bez výjimky a koho bozi miluji ten umírá mlád. Plautus : QUEM DI DILIGUNT, ADOLESCENS MORITUR. Skvělý film doporučuji všem mladým i starým děda :-) PS po 2. shlédnutí všechny hvězdy Robert Redford, Morgan Freeman, Jennifer Lopez a /http://www.csfd.cz/tvurce/39309-bart-the-bear/ byli perfektní, ale mne velice zaujala role té malé holky, ta byla skvělá. Po dlouhé době jsem byl mile překvapen její laskavostí, rozhodností prostě skvělá , celá máma nebo táta? :-) PS Po 3. shlédnutí no coment deda :-) 7.6.2o2o ()

Phobia 

všetky recenzie používateľa

Příjemné rodinné drama - ničím sice nepřekvapilo, průběh byl po všech stránkách dokonale předvídatelný (akorát jsem se spletla v odhadu, že Damiana Lewise roztrhá medvěd:-)), ale trefilo se do nálady a potěšilo. Robert Redford i Morgan Freeman měli role na tělo, Jennifer Lopez nedostala mnoho prostoru, což mi v nejmenším nevadí, a mladičká Becca Gardner si po boku hvězd ostudu neuřízla. Hezké exteriéry lesů a hor, nevtíravá hudba, něco smutku, něco smíchu, malinko napětí... a názorná ukázka, jak zacházet s opilci a násilníky:-). 75% ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Deborah Lurie a Christopher Young: 1. Main Title ,2. The Bear Is Back ,3. Photos of Dad ,4. Einar's Bike Ride ,5. Visiting Griffin/A Lonely Evening ,6. Honey ,7. Mitch Visits the Bear ,8. Leaving Gary ,9. Jean's Arrival ,10. Driving with Crane ,11. Ride to the Gravesite ,12. Lost in Thought ,13. The Night Griffin Died ,14. Trying to Forgive ,15. Driving Lesson ,16. Einar Takes Action ,17. Breaking and Entering ,18. At the Hospital/Forgiveness ,19. Gary on the Bus ,20. Einar's Story ,21. Sneaking Out ,22. A Long Awaited Freedom ,23. Mitch's Dream/End Title , ()

Legas 

všetky recenzie používateľa

Docela pěkný film, ovšem bez náboje. Chyba je ve scénáři. Jedná se o stokrát omletý příběh o znovunalezení svého místa v životě, o obratu všeho špatného v dobré, v maličko kýčovitém obalu plném šablonovitých dialogů. Pěkná hudba, malebné obrázky z přírody, spousta zvířátek a poměrně hvězdné herecké obsazení samo o sobě vítr do plachet nepřinese. I když mám velice rád filmy Lasse Hallströsma, pak vám musím doporučit raději nějaké jiné drama: Ples příšer nebo třeba Zkrocenou horu. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ja ťa tu nechcem.“ – „Aspoň na niečom sa zhodneme.“ Hrozne slabé - ak vezmeme do úvahy talentovaných ľudí, ktorí sa na ŽIŤ PO SVOJOM stretli. Určite mali na viac. Na OVEĽA viac. Redford (TAKÍ SME BOLI), Hallström (ČO ŽERIE GILBERTA GRAPEA), Freeman (ŠOFÉR SLEČNY DAISY) a bratia Weinsteinovci (DOBRÝ WILL HUNTING). A TOTO je výsledok? Tento ŠTANDARDNÝ PRODUKT? tento POLOTOVAR? Príbeh neznesiteľne rozprávkový, Jennifer Lopezová strašná (zasa, nič nové pod Slnkom), metafory o medveďoch také prízemné, že ich prekročí aj dieťa. K tomu zbytočne veľa postáv a zbytočná zápletka s vracajúcim sa grobianom, ktorá napriek hereckej účasti skvelého (nie však tentokrát) Damiana Lewisa (kingovka PAVUČINA SNOV, "Bratstvo neohrozených"). Režisér slušne narába s atmosférou a v dvoch - troch scénkach je dokonca vtipný (!). Ale to je asi tak všetko. Po strašných OSTROVNÝCH SPRÁVACH ďalší weinsteinovský krok hlbšie do pekla. P.S. Redford s Freemanom sa prvýkrát stretli v BRUBAKEROVI. Mali sa stretnúť tiež v LEGENDE O VEĽKOM NÁVRATE, nakoniec ale režisér Redford uprednostnil mladšiu krv (Willa Smitha a Matta Damona). ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (10)

  • Robert Redford a Morgan Freeman se znovu potkali před kamerou po pětadvaceti letech od natočení filmu Brubaker. (HOODY)
  • I když se Žít po svém odehrává na rančích ve Wyomingu v USA, natáčelo se v kanadské provincii Britská Kolumbie. (imro)
  • Ve snímku se měl původně objevit také Paul Newman, ale namísto něj se do obsazení dostal jeho vícenásobný herecký partner (Podraz, Butch Cassidy a Sundance Kid) Robert Redford. (imro)

Reklama

Reklama