Reklama

Reklama

Žiť po svojom

  • Slovensko Ticho po smrti (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Einar Gilkynson (Robert Redford) žije osamelo na zanedbanom hospodárstve kdesi vo Wyomingu. Jeho spoločníkom je černošský priateľ Mitch (Morgan Freeman), ťažko poranený po napadnutí medveďom. Na ranči sa nečakane objaví Einarova nevesta Jean (Jennifer Lopezová) s vnučkou Griff (Becca Gardnerová), o ktorej existencii nemal starý muž, a rovnako ako ani dievčatko, ani poňatia. Jean pred rokmi zavinila autonehodu, pri ktorej zomrel Einarov milovaný syn. A muž sa s tragédiou nedokázal dodnes vyrovnať. Jean hľadá u svokra azyl pred svojím surovým druhom Garym (Damian Lewis), ale cíti že nie je vítaným hosťom. Einar sa postupne však s dievčatkom zbližuje a pod jemným tlakom múdreho Mitcha znova získa chuť do života. Situácia sa skomplikuje, keď sa v blízkom mestečku objaví neodbytný Gary... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

MartinezZ

MartinezZ (hodnotenie, recenzie)

Tohle Robertovi sedí, a Morganovi taky. A překvapivě i Jennifer (!) a hergot, i Damienovi. Pravdou ale je, že by si vlastně úplně vystačili jenom Robert s Morganem, mohla to být jen jejich dvojitá "one-man show". A taky mohla v titulcích zůstat ta hudba z 'přeletu', ta blábolačka to trochu kazila.

Uživateľ eLeR zmazal svoj príspevok.

ESAva

ESAva (hodnotenie, recenzie)

Nevím, čím to, ale tento film mi dost často přichází na mysl. Měl hloubku, výborné obsazení (J.Lopez mi tam moc nevadila), ale hlavně se mi líbilo, jak svoji postavu ztvárnil Robert Redford. Takový nerudný, protivný dědek to byl, až bych ho nepoznala, jakoby mezi těmi jeho sympaťáky a touto rolí uplynulo aspoň 30 let. Myslím, že R.R. má herecky stále co nabízet.

martyraz

martyraz (hodnotenie, recenzie)

Prosto život sám taký ako je naozaj, týmto ma filmík zaujal, Najviac sa mi páčil charakter a myšlienky Mitcha a vzájomné priatelstvo s Gilkysonom.

praethoria

praethoria (hodnotenie, recenzie)

ježišmaria lasse tam fakt nemusel natrepat J.LO......pre mňa je J.LOW alebo very LOW

pakobylka

pakobylka (hodnotenie, recenzie)

Filmy pana Hallströma mám moc ráda, ale tentokrát to nebylo až tak úplně ono, i když čas strávený při televizní obrazovce uplynul velmi příjemně.

kluzo

kluzo (hodnotenie, recenzie)

Pěkný film, možná to chtělo delší stopáž. 120 by mi sedělo více.

Daliatina

Daliatina (hodnotenie, recenzie)

příjemný film o lidském odpouštění s fantastickým a charizmatickým Morganem Freemanem

leus

leus (hodnotenie, recenzie)

film mi ostal v pamäti ako "krásny príbeh o sile nekonečného priateľstva". áno, bola tam aj ďalšia vetva o neveste a svokra, ktorí sa ku koncu zmierili (prostredníctvom vnučky), ale potlačujúc hnev a nenávisť kŕmiť medveďa, ktorý osudne zranil najlepšieho priateľa a spáchať nebezpečný trestný čin iba kvôli jeho vôle sú podľa mňa tie najúžasnejšie momenty filmu. a dokonca som si obľúbila Redforda =) mimochodom pointy s predpoveďou počasia sa mi tiež vryli do pamäti =)

BoXBe

BoXBe (hodnotenie, recenzie)

Večerní pohodička to byla, to přiznávám. Ale pak se mi to rozleželo v hlavě. Jennifer Lopez mi nijak nevadí, včera nadbývala anebo byla špatně obszaená a ve scéně, kde si vyříkává s Redfordem křivdy minulosti jsem si myslel, že jde o nějaký bonus ve smyslu "pokažené záběry". Jinak Redford a Freeman nezkalamali a toť vše, na nich snímek stál a ten zbytek se viklal. Obrázky přírody hraničily s pohádkou o létajícím ševci, rádoby pokusy o různé vykreslení postav se neslo v duchu, ták a a teď se něco stane a proto je ta postava silná. No a kdyby se mi to nelíbilo, tak sem ani nepíšu, ale mám strach, že se z tohoto jinak příjemného snímku stane za čas nedělní rodinný odpočinkový film na Nově a spol.

Reklama

Reklama