Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (34)

plagát

Krvavá hostina 2: Masakr (2008) 

Tak túto nadielku som si veru užil, neviem prečo,jednoducho to bolo žradlo :)), preto som si zhliadol aj úvodnú a tretiu časť, no tam to už také dobré nebolo. V dvojke jednoducho to bolo dobre rozložené humor/horor/akcia .

plagát

Čo čas nezahojil (2012) 

Nie je to film z ktorého sa dá opit,ale ktorý si musíte vedieť vychutnať, pre mna to bola ňamka, tak spravená ako keby ste ju sami prežívali :)

plagát

Terapia láskou (2012) 

Tak takáto tématika sa často nevidí, krásne spracované charakteristiky postáv,ako keby ste tam žili s nimi,,, lúbila sa mi aj kamera , no miestami sa hýbala až moc :).

plagát

Soul Kitchen (2009) 

Film Vás svojou ľahkosťou vtiahne rýchlo a pútavo do deja v ktorom i nepriazen osudu Zinosa preživate z radosťou. Dalšia krásna oddychovečka ,big up Akine .

plagát

Hranice ovládania (2009) 

Ked mám pravdu povedať, tak ani neviem o čom to bolo, ale to ako ma dokázali upútať určité zábery a ako sa to hralo s mojími myšlienkami, tak to bolo fajn :)ň

plagát

Atlas mrakov (2012) 

Ja som pocítil z filmu ako keby nas chcel oboznámiť, dať nám odkaz, nakopnúť naše myšlienky aby nabrali lepši kmitočet aby neboli len také prízemné či materialne.Už teraz, začina jeden veriť... Na vylepšenie komentu musim veru ešte skouknout ,jeden krát je málo.

plagát

Špeciálna jednotka (2011) 

Kto prekona trapný začiatok, tak si zožne celkom slušnú polovičku :))

plagát

Černobyľské denníky (2012) 

Kto hrával PC hru Stalker, tak myslim ,že spozná pár miest (ruské kolo,parkovisko).Na mna filmík celkom zapôsobil a najviac som sa zľakol, ked rusák močil ruku v jazierku.

plagát

Chladnokrvný (2012) 

Taká klasa thriller, Addisonové jednanie mi bolo po lahode, Liza sak Olivka :) a song na konci krása .