Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavnými hrdinami voľného pokračovania úspešnej lupičskej komédie je opäť Danny Ocean (George Clooney) a jeho komplici. Uplynuli už tri roky odvtedy, ako Dannyho partia vykradla súčasne tri kasína v Las Vegas. A Danny Ocean má ďalší geniálny plán. Najskôr vyhľadá dvoch bývalých „kolegov", ktorí sa  ukrývajú na najrôznejších miestach sveta, a potom sa s nimi pustí do ešte veľkolepejšej akcie, ako bola tá prvá. Krádež  by sa mala odohrávať hneď na troch miestach naraz - v Amsterdame, Ríme a Paríži. A aby to nemali tak jednoduché, život im skomplikuje Interpol, konkurenčná banda, s ktorou si musia vyrovnať účty a zabijak, ktorého vyslal Terry Benedict (Andy Garcia), olúpený majiteľ kasína... V hlavných úlohách sa predstavia Catherine Zeta-Jonesová, Brad Pitt a Matt Damon. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (587)

Jordan 

všetky recenzie používateľa

stále sa na to veľmi dobre pozerá - primárne však preto, lebo je tam nasúkaných ešte viac hviezd prvej veľkosti, než v jednotke - a všetko sú to rovnako sympaťáci ako aj dobrí herci a chémia tu funguje navyše aj preto, že si to každý očividne užíva a navyše sú to v mnohom starí skúsení kolegovia plus priatelia aj v skutočnom živote - takže to čaro sa na vás nevdojak prenesie... navyše to má aj oku lahodiacu zetu-jones, ktorá je šťavnatá až-až... nehovoriac o príjemnej cameo čerešničke v podaní môjho miláčika willisa... ale je to akési dlhé a nie až také svižné a nadupané ako jedenástka... možno to je tým pôvodnou motiváciou samotného činu, možno samotným činom, možno scenárom, ktorý je trochu prekombinovaný a nie celkom jasný (a žánrovo uhladený): v úvode je však pár momentov (scenáristických a režijných), ktoré nasvedčujú, že oproti prvej časti bude tento danny ocean "uletenejší" a hravejší, ale po dvadsiatej minúte sa to zlomí do "štandardu" - ten je síce veľmi silný a pozerateľný, ale latka bola nastavená privysoko; ()

Satan 

všetky recenzie používateľa

Černý Petr v sérii připomínající Revolver v Ritchieho filmografii - tzn. překombinované a příliš vztahové. Tentokrát se o ruku ženy rve Brad Pitt a není to příliš zajímavé. Několikrát se dostáváme do flashbacků a do deadlinů, je tu více hráčů ve hře a řeší se tu staré rány z jedničky a tohle všechno má za následek, že ta elegantní svěžest, timing scén, precizní rozvrženost a údernost z jedničky citelně mizí. Na druhou stranu na povrch vyvstává Soderberghův um, když si hraje se zvukem (fucking scéna), s kamerou, se střihem a vůbec s filmovým stylem jako takovým. Navíc pravděpodobně i nejvtipnější díl sklouzávající až k sebeparodii (Julia Roberts hrající Julii Roberts, cameo Bruce Willise, citace různých filmů, Clooney řešící svůj věk atd.) Takže nakonec no hurt feelings, přesto nejhorší díl. [Přesná stopáž: 125 min] ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Pokračování volně navazuje na první díl a měl jsem co dělat, abych se do děje alespoň trochu dostal. Po celou dobu sledování filmu ve mně totiž vyzníval fakt, že v tom mám guláš jako maďarští vojáci na obědě po nedělní tůře po jejich kopcích a dolinách. U filmu samotného jsem se vcelku slušně nudil, ale chvílemi to zachraňovala zajímavá muzika, i když soundtrack bych si nepořídil. Velkých hereckých ikon je ve filmu celá řada, ale kdo dokázal překvapit na celé čáře tak rozhodně Vincent Cassel, charismatický to záporák, ještě k tomu objevující se v opravdu skvostné napětím a parádní muzikou nabité scéně a nezbývá mi než potvrdit, že ačkoliv je dvojka mišmaš nepředstavitelný chvílemi jsem se solidně bavil i když už to je film naprosto zbytečný...ale co pak bude trojka? --- Vypadám na padesát? - Jo, no...jen od krku nahoru. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Črtá sa ďalšia trilógia, no dúfam, že s kvalitou to nepojde v trojke tak, ako išla dvojka oproti jednotke. Úplný obrat oproti jedničke. Značný pokles dávky humoru, ktorý mi v mnohých situáciách chýbal ako soľ! Ani scenár nestáll za povšimnutie, lebo niečo podobné tomu scenáru by sa perfektne hodilo do seriózneho zlodejského thrilleru bez humoru. Takže ani tak, ani tak. Škoda aj prekombinovania deja, zvraty tu úplne pohltili vtip. Veľká škoda aj herecého mrhania, aj keď ako pohodovka sa to celkom dá. 70%. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Holmes: 1. L'Appuntamento - Ornella Vanoni [4:35] ,2. $165 Million + Interest/The Round Up [5:43] ,3. L.S.D. Partie - Roland Vincent [2:59] ,4. Lifting the Building [2:33] ,5. 10:35 I Turn Off Camera 3 [2:24] ,6. Crepuscolo Sul Mare - Piero Umiliani [2:44] ,7. What R We Stealing [3:21] ,8. Faust 72 [3:23] ,9. Stealing the Stock/Le Renard de Nuit [4:53] ,10. 7/29/04 the Day Of [3:11] ,11. Lazy/Yellow Hammer [4:30] ,12. Explosive Corrosive Joseph - John Schroeder [2:33] ,13. Yen on a Carousel [3:12] ,14. The Real Story [2:55] ,15. Ascension to Virginity - Dave Grusin [6:07], ()

Galéria (117)

Zaujímavosti (36)

  • Mobilní telefon, který používá postava Brada Pitta Rusty Ryan, je Siemens S65. (Othello)
  • Zatímco Bruce Willis hraje sám sebe, Julia Roberts ztvárnila postavu Tess Ocean, předstírající za pomoci polštáře těhotnou Julii Roberts - ačkoliv byla herečka v té době skutečně těhotná. (HappySmile)

Súvisiace novinky

Debbie a její parťačky jsou rekordní

Debbie a její parťačky jsou rekordní

11.06.2018

Zlodějský spin-off Dannyho parťáků se Sandrou Bullock (Gravitace) a Cate Blanchett (Thor: Ragnarok) v hlavních rolích od začátku neměl úplně snadnou pozici. Nejsou to koneckonců ani dva roky, co… (viac)

Matt Damon je Marco Polo

Matt Damon je Marco Polo

04.05.2005

Scenárista Kráľovstva nebeského William Monahan sa púšťa do písania scenára k pripravovanému dobrodružnému filmu MARCO POLO, ktorý bude vychádzať z Polovej autobiografickej knihy Travels ("Cesty").… (viac)

Nový Soderbergh

Nový Soderbergh

18.03.2005

Ďalším filmom Stevena Soderbergha po komerčne úspešných Dannyho parťákoch 2 bude dráma THE GOOD GERMAN, vychádzajúca z románu Josepha Kanona. Snímka bude rozprávať o americkom novinárovi, ktorý sa… (viac)

Stále populární tajní agenti

Stále populární tajní agenti

08.02.2005

Eva Longoria bude patrně jednou z posledních hvězd, které jsou obsazeny do snímku THE SENTINEL. Těmi dalšími nejsou nikdo méně známý než Michael Douglas, Kiefer Sutherland a Kim Basinger. Film… (viac)

Reklama

Reklama