Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmelý a hanblivý sympatický spevák Justin (Justin Guarini), ktorý pochádza z Texasu, sa s priateľom Eddiem (Brian Dietzen) rozhodne počas jarných prázdnin vyhľadať slniečko na Miami Beach. Na skvelej party na pláži sa na prvý pohľad bláznivo zaľúbi do rozkošnej študentky z Pensylvánie Kelly (Kelly Clarkson). Tá si sem prišla liečiť zlomené srdce spolu s priateľkami Kayou (Anika Noni Rose) a Alexou (Katherine Bailess). Kým sa však začínajúca láska dostane k slovu, čaká ich ešte celý rad nedorozumení a nečakaných zmätkov, či už je to stratené telefónne číslo, klamstvá a závisť priateliek... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (47)

corpsy odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď vtedy celá mládežnícka Amerika šalela po priamych prenosoch Superstar, prečo si nezašla aj na tento film, aspoň zo zvedavosti? Pokrytectvo, alebo len vycítenie, že film stojí za prd? Herecký predstavitelia majú síce tanečné ( hlavne ) a spevácke ( priemerné ) prednosti, ale to herectvo...to herectvo, herecký som napísal len preto, aby sa vedelo, o kom píšem. Od odpadu to neudrží ani zopár nečakane vtipných scén ( jedna - dve ) a ani tá sexy policajtka stále v strehu. ()

numan odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosto odporná americká mládežnická s*ačka se zpěvy ve stylu módního árenblít. V zájmu zachování duševního zdraví nedokoukal. Pokud patříte mezi lidi, který maj zvýšenou citlivost na stupidní filmy, rozhodně si nepouštějte ani minutu - je to tak neuvěřitelně blbý, že to pravděpodobně může i zabíjet. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Holčičí záchody mívají tajný východy." Když už nic, tak alespoň několik poučení tohoto typu jsem dostal a pokusím se je ve svém dalším životě nějak plnohodnotně zúročit. Jinak jsem viděl jen mladé, vymodelované, uvnitř lebky přirozeně tupé hezounky poskakovat v kýčovitě reklamních prostředích a popěvovat si songy, které měly šanci zaujmout zcela jinou cílovou skupinu, než jsem já. Nicméně jsem přibližně věděl, do čeho jdu, takže se můžu zlobit jen na sebe, že jsem se na tu pláž vydal. ()

curunir 

všetky recenzie používateľa

Pri hodnotení tohoto filmu ma napadá, aký je vlastne veľký rozdiel medzi 1* a odpad. Pravdepodobný význam celého tohoto je asi v tom, aby sa oddelili tie filmy pri ktorých aj kopa hnoja vyzerá kultúrnejšie (odpad!) od tých čo tiež nie sú filmami, ale aspoň nesmrdia (1*). Tomuto filmu sa v podstate nič iné ako odpad dať nedá, ja však len predsa len trošku prilepším, veď predsa len v hodnoteniach dosiahol astronomických 13%!!! ()

kaylin odpad!

všetky recenzie používateľa

Snímek natočený jen proto, že zde byli nějaké "hvězdy", které se právě zrodily a zrovna letěly, a tak bylo potřeba je trochu vydojit, aby se nenechaly peníze jen tak ležet. Herecky na prd, hudebně je to fajn, ale tak jen proto, aby je člověk slyšel zpívat, asi nemá cenu se dívat na takovou rychlokvašku, která nechutná dobře. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (6)

  • Kelly Clarkson a Justin Guarini si ve filmu zahrát zkrátka museli, neboť šlo o jednu z podmínek smlouvy pro účast v soutěži American Idol (od r. 2002). (Avalon820)
  • Produkční společnost nepovolila projekce pro kritiky. (Avalon820)
  • Film se od své premiéry v kinech začal prodávat na DVD, na která byl i původně určen, po pouhých 29 dnech, což ve své době představovalo rekordně krátkou dobu. (Avalon820)

Reklama

Reklama